Oh Boy

Klein feestje weer vandaag, op de dag van die eerste zoen die we natuurlijk nooit vergeten, nu alweer 57 jaar geleden. Dat tellen gaat gewoon maar gestaag door.

Half acht wakker en uit bed, ik besloot toch maar even naar de PLUS te rijden. De winkel was nog niet open en er stond een rij van ik schat een meter of dertig. Het was wel relaxed, mensen zijn allemaal net wakker natuurlijk, dus ik schoof aan voornamelijk voor de wijn en krentenbollen en tegelijkertijd ook nog maar wat andere dingen natuurlijk.

Toen eenmaal de winkel open was schoot het wel lekker op hoor, kwart over acht was ik binnen, voordeel is wel dat er geen lange rijen bij de kassa staan, dat is dan bij de Spar op Brouw weer anders. Bij de visboer was nog niemand, dus ik nam ook nog maar een lekker harinkje mee voor onder de parasol.

Joop fietste nog een rondje en ik wandelde ook nog maar eigenlijk was het te laat en te warm. De rest van de dag zaten we meest onder de parasol, Joop maakte af en toe de tegels nat en elk uur gingen we even onder de koude douche, tot een uur of een was het uit te houden, daarna werd ik er niet goed van.

Ik wilde boven gaan zitten, waar het meestal toch nog wel uit te houden is met de ramen open maar op een gegeven moment werd ik er echt helemaal gek van, zo benauwend warm!

Toen de zon achter de boom van de buurvrouw verdwenen was werd het wat draaglijker er stak ook een windje op en nog wat later zelfs bewolking. Nu nog, heerlijk! Het is denk ik wel tien graden kouder!

Nou, daar kan je toch zomaar verliefd op worden en ik was dat toen al een tijdje want het was niet zijn eerste brommertje, dit is geloof ik een Batavus en daarna kwam de Zundapp.

Ria Zaterdag 08 Augustus 2020 at 5:54 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vier reacties

Ellen

Wat is er veel veranderd sinds die tijd. Ik denk terug aan mijn EEG tje, mobiletje indertijd. Wel 2e handsje hoor maar zoveel plezier van gehad. Nu is het lekker buiten.

Ellen, - 08-08-’20 22:09
Sjoerd

Mijn eerste zoen met mijn echtgenote is over 6 dagen 50 jaar geleden. Time Flies.

Sjoerd, (URL) - 09-08-’20 08:08
John

Het heeft zelfs geregend in Vlissingen. Dat had ik hier ook wel willen hebben. De warmte zit er voorlopig nog wel.

John, (URL) - 09-08-’20 08:15
Dhyan

Och ik heb daar geen last van gelukkig (verliefd worden op jonge Joop met zijn brommertje bedoel ik).

Dhyan, - 09-08-’20 11:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.