Zoek!

We hebben nog een oude filmcamera en daar horen natuurlijk filmpjes bij. Joop heeft het er steeds over ze eens te laten digitaliseren, zodat we nog eens kunnen zien wat er zoal op staat. In elk geval kleine kleinkinderen.

Zo oud is hij eigenlijk nog helemaal niet, maar net als in de muziekwereld, waar we eerst lp's hadden en casettebandjes, cd's en nu weer terug bij de lp's, zo is er met die filmdingen ook vanalles gebeurd natuurlijk. We doen het nu met onze telefoon.

Nu zoeken we het oplaadsnoertje want er zit ook nog een filmpje in en dat komt er nu dus ook niet uit. En als hij opgeladen is kunnen we al op het schermpje zien wat er op de filmpjes staat.

Joop heeft het goed opgeborgen, net als ik mijn tubetje zalf wat ik de laatste keer bij de dokter kreeg, Prednisonzalf, wat heel goed helpt tegen jeuk bij insektenbeten. Weg! Nergens te vinden! Het moet er zijn! Ik denk dat het naast het oplaadsnoertje ligt ergens in een geheim laadje.

Ria Maandag 10 Augustus 2020 at 6:43 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Sjoerd

Schei uit, ik weet er alles van. Ik leg iets neer op een logische plaats en weet een dag laterniet meer wat ik toen logisch vond, Dus op dat moment weg is.

Sjoerd, (URL) - 10-08-’20 19:36
Renesmurf

Ja, alles moet op zijn plek en dan aangevuld worden. En de zomer raast door.

Renesmurf, (URL) - 10-08-’20 22:37
Dhyan

Ik zie hem in de close-up ook niet liggen. Maar je kunt bij de stroomaansluiting van de camera kijken wat het voltage en plus en min is en er een oplader bij zoeken. Je zalf ligt in de koelkast.

Dhyan, - 11-08-’20 09:24
John

Ik heb nog steeds lp’s. Ik koop ze ook nog.

John, (URL) - 11-08-’20 17:57
ria

Mis Dhyan! Daar had ik al gekeken!

ria, (URL) - 11-08-’20 19:06
Margo

Jullie zitten nog buiten. Dat is hier ondanks zonnescherm en parasol niet te doen. Maya ligt wel de hele dag onder de struiken.
Zalf in je slaapkamer naast je bed? Badkamer? Auto?

Margo, - 12-08-’20 11:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.