Leven en laten leven

Foto van oktober 2009. Didi woonde net twee weken bij ons en de kleinkinderen kwamen eens aan haar ruiken en andersom.

Ik plaats deze foto omdat vandaag Didi elf zou zijn gewoden en morgen wordt Yara twintig.

Voor Didi stopt het bij de tien, maar hopelijk komen er voor Yara nog heel veel gezonde jaren bij.

Yara is een echte paardenliefhebster, ze heeft er zelf twee geloof ik, ik krijg het allemaal niet meer zo mee. Af en toe zie ik eens een verse foto op facebook voorbij komen en die sla ik dan op. Dit is haar profielfoto dus die kan er mee door neem ik aan. Yara staat rechts. We wensen haar natuurlijk een hele fijne verjaardag.

Joop moest vanmorgen al vroeg bij de oogarts zijn in Zierikzee, er is een scan gemaakt en hij heeft last van nastaar dat gaan ze over twee weken weglaseren, wat blijkbaar zo gebeurd is. Hij moet daarvoor weer wel naar Goes.

Daarna wandelde ik een rondje met Paule, gelukkig niet meer zo warm, maar wel klamme vochtige lucht, maar er was wind! 

 

Op google kan je zien of het druk is in de PLUS, dat zag ik vorige week een keer en toen ik vanmiddag rond twaalf uur keek zag ik dat het rustig was, dus deden we gelijk ook maar even boodschappen. Dit is de stand van half vijf en blijkbaar is het een rustige(re) dag.

Ria Vrijdag 14 Augustus 2020 at 4:01 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Ellen

Wat een vertederende foto van je kleindochter met Didi. Alvast de felicitaties met Yara.

Ellen, - 14-08-’20 21:16
Sjoerd

Tsja, als kinderen groot worden gaan ze hun eigen leven leiden, niet altijd even leuk, maar dat hebben wij vroeger ook gedaan.

Sjoerd, (URL) - 14-08-’20 22:10
John

En die jaren vliegen voorbij. Kinderen worden groot en vliegen hun eigen richting op. JE kan het van veel winkels zien, hoe druk het is. Erg handig.

John, (URL) - 15-08-’20 08:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.