Heetst

Het vlindertje dat ik vanmiddag tegenkwam op mijn wandeling. Er vliegen heel veel witjes en de meesten hebben maar één stip, maar deze had er drie en hij wilde maar niet zijn vleugels spreiden, niet verder dan dit.

Hoopvol reikte ik mijn vnger aan en zonder blikken of blozen stapte hij erop, maar nog steeds met de vleugeltjes bij elkaar.

Ik maakte wat foto's want dat gaat dan allemaal best makkelijk hoor, tot ik wilde draaien en de wind vat op hem kreeg.

Lekker 7,5 km gewandeld na de regen van vanmorgen, het was warm.... nog wel wat bewolking, maar ik zweette peentjes. Joop fietste een rondje in recordtempo. Daarna fietste ik nog naar de groenteboer in Noordgouwe voor verse spullen. En nog later Joop nog even heen en weer naar Zierikzee, maar de gehoorapparatenmeneer was met vakantie. 

Heerlijk gekookt vind ik zelf, maar ja gekookt eten is warm en Joop had net gefietst en buiten is het ook al warm, dus ik heb nog een restje voor in de diepvries.

En dan ook nog even een tekening.

Zij is een beetje down, of moe, last van de warmte, wie zal het zeggen.

Ria Donderdag 20 Augustus 2020 at 6:54 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Ria

Vergeet ik weer te vertellen wat ik gekookt had. Gewokt liever gezegd. Gemarineerde kip met spitskool, rijst erbij, lekker pittig, maar warm…

Ria, (URL) - 20-08-’20 21:19
Ellen

Ga je recept komende week uit proberen. Ik ben zelf niet zo dol op koken. Ik kreeg gisteren een recept van rauwe witlof. Witlof heel fijn snijden. Daar doorheen blokjes brie, en gepelde walnoten, ik ga ze wat pletten in plastic zakje en dan met deegroller er over heen, en honing toevoegen. Honing heb je vast wel in huis. Grapje.

Ellen, - 20-08-’20 21:54
ria

@Ellen: hier staat het hele recept:

http://riavanfelius.nl/archive/2015-03-2..

ria, (URL) - 20-08-’20 22:34
Sjoerd

Toch eet ik het liefst ook warm als het warm is.

Sjoerd, (URL) - 21-08-’20 08:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.