Wisselend

We lagen afgelopen nacht in de regen op bed. Met de warmte sliepen we lekker met het Velux raam wijd open, daar zit een hor voor dus dat kon makkelijk. Vannacht was er toch even een buitje, we werden nat, gelukkig werd het niet erger en kon het open blijven staan.

Even om een visje op de fiets dacht ik rond de middag, maar ik vertrouwde het niet zo en toen ik voor mijn fiets stond dacht ik, nee, ik ga lekker met de auto. Wat was ik blij! Want er was me daar doch een hoosbui even later.

Rond een uur of vier toch nog even een rondje door de wind, lekker hoor, het was best alweer fris!

Niets nuttigs gedaan vandaag. Veel door mijn archief gebladerd, je weet dat je het moet hebben, maar waar is het dan... 

Omdat nu beneden alles achter glas hangt, heb ik hier op mijn kamertje de posterhangers gebruikt voor een paar laatste tekeningen. Toch leuker om naar te kijken dan de opa's en oma's die nu achter mijn rug hangen, ze zijn er nog wel hoor.

Ria Zaterdag 22 Augustus 2020 at 7:24 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Sjoerd

Ik denk dat het echt warme er nu wel vanaf is…

Sjoerd, (URL) - 22-08-’20 20:23
Heleen

Lekker kamertje helemaal voor jezelf!

Heleen, - 22-08-’20 20:54
Ellen

Wij hadden rond half 4 vanmiddag de stortdouche buiten aan. Zagen bui niet aankomen , melding buienalarm op telefoon gemist, en moest met zus en buurvrouw als een turbo onze spullen van de stoepverkoop in veiligheid brengen. Ik sta nooit op een kleedjesmarkt maar door corona hadden ze dit jaar het zo georganiseerd dat men het kon doen voor het huis. Vond het idee wel leuk. Maar ben in tijden niet zo nat geregend. Maar had wel voor 1 euro verkocht. Alles in auto gekieperd voor een ruilwinkel..Maar buiten nu heerlijk koel en beneden nog 25.5 graden. Voor mij geen kleedjesmarkt of rommelmarkt meer.

Ellen, - 22-08-’20 21:14
ria

@Heleen: Ja lekker hoor ik zou niet zonder kunnen.

@Ellen: Sjonge, dat was een hele ervaring dan, je eerste en gelijk ook laatste kleedjesverkoopdag :-D

ria, (URL) - 22-08-’20 21:19
Irene

Dat ziet er prachtig uit, die wand in je kamer.
(hier weer geen drup :-( )

Irene, (URL) - 22-08-’20 21:25
Ellen

Ja, ik had al mee gekregen dat heel veel mensen in de beginperiode van de corona hun kasten en zolders aan het opruimen waren en daardoor kringloopwinkels en kledinginzameldepo’s inname stops hadden en nog hebben. Dus het aanbod is groot. Dan erbij, je moet er wel een type voor zijn om het leuk te vinden.

Ellen, - 22-08-’20 21:32
ria

@Irene: Jeetje, hier is best wel behoorlijk wat gevallen, afgelopen week ook een paar buien. Ik heb nu besloten dat ik een regenmeter wil zodat ik kan zien hoeveel, wil Joop gelijk weer een weerstation :-/

ria, (URL) - 22-08-’20 22:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.