Aflopen

Het was een grijze boel vanmorgen. Een uur later op dan anders, dat ook nog, maar we waagden het erop, Joop stapte op de fiets en ik trok mijn schoenen aan. Geen jas want de temperatuur was goed, maar ja we kregen toch een buitje onderweg. Ik kon schuilen in het bos van Titus en Ottelien maar Joop fietste langs de dijk, geen boom te bekennen. Gelukkig zijn we niet van suuker.

Zodoende hadden we wel een appelflap verdiend vond Joop en ik ook wel.

Vanmiddag klaarde het zo langzamerhand wel weer op maar buitenzitweer was het niet echt, ik deed nog maar een rondje.

Die rondjes van mij stellen niet zoveel voor hoor. Ik krijg zo vaak te horen dat ik veel loop en er wordt dan gevraagd hoeveel kilometers wel niet op een dag en dan was er laatst ook nog iemand die zei dat het wel wat minder kon dat vond ik raar.

Het gaat niet om kilometers. Het gaat erom dat ik lekker buiten ben, dingen zie, eens een foto of wat kan maken, mensen en honden tegenkom, een praatje kan maken, dat heb ik nodig! En ja als ik vier rondjes van twee kilometer maak is er de kans dat ze me vier keer tegenkomen en ja dan loop ik daar alweer... dat mens loopt wat af.

Verder hebben we iets nieuws op Zonnemaire voor als je eens een weekje in retraite wilt, dat kan dan in de Korteweg, bij Dieneke kan je de Zeeuwse rust beleven.

Ria Zondag 23 Augustus 2020 at 7:15 pm | | Standaard

zeven reacties

Sjoerd

Dieneke heeft het mooi voor elkaar met haar buitenkamers. Maar ik ga liever naar de paters met een brouwerij in huis…

Sjoerd, (URL) - 23-08-’20 21:22
Dhyan

Geweldig aantrekkelijk een weekje in de rust, maar als ik zo’n weekje wil boeken dan betaal ik daarvoor 608 euro. Dat is me te duur.

Dhyan, - 23-08-’20 22:38
hanscke

Nee ik wil geen week in retraite. Ik zou wel een week alleen willen zijn in bv een zomerhuisje dicht bij het strand, om uren naar de golven te kunnen kijken.

hanscke, (URL) - 23-08-’20 22:44
ria

@Dhyan: misschien kan je meehelpen op de kwekerij!

ria, (URL) - 23-08-’20 22:52
John

Hoe kan iemand anders zich nu met jouw loop rondjes bemoeien? Ik loop graag, ook voor het buitenzijn. Ik was er gister trouwens ook later uit.

John, (URL) - 24-08-’20 08:32
Irene

Pff, toen ik nog werkte ging ik een keer in de week hardlopen met een collega in de lunchpauze, niet meer dan 4 km, maar omdat we vanaf de kantoordeur vertrokken was dat heel wat mensen opgevallen en we kregen te horen dat wij wel ontzettend sportief moesten zijn, dat we iedere dag (?) zo’n eind gingen rennen. Zo’n reputatie is heel snel opgebouwd dus ;-)

Irene, (URL) - 24-08-’20 10:23
Irene

Hee, je reactieboxje wil dat ik nog een keer iets intyp maar meer had ik niet te vertellen hoor. Mooie foto’s weer, dat wel :-)

Irene, (URL) - 24-08-’20 10:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.