Na de storm

Eerst maar een rondje door de polder vanmorgen, even kijken of alles nog overeind stond. Gelukkig was dat wel het geval op een paar takken na en een aan flarden gewaaide tent waar volgens mij niemand in zat. In de rest van het land had Francis beter haar best gedaan.

Deze boom wordt al jaren ondersteund door een jaren geleden geplaatst paaltje, het helpt nog weinig heb ik het idee, maar het is altijd wel een leuk gezicht. Ik maakte er al zo vaak foto's van met het idee ze eens een keer te plaatsen. Misschien deed ik dat ook al weleens, dat weet ik niet meer. De boom zal inmiddels gegroeid zijn en het paaltje daardoor kleiner lijken.

Zo was er ook ooit eens een bank

We of meer ik, verdiepte me weer eens in de lampen, wel in overleg, Joop wil ook een andere. Bij mij op mijn kamertje nog steeds een oude plafonniere uit Scharendijke met een bureaulamp die niet bevalt, daar moet met de winter voor de boeg iets mee gebeuren. We denken aan een rail met spots.

Ik heb nu iets besteld en als dat goed uitpakt wil Joop dat ook, bij hem hangt een Ikea ding, heel lelijk, maar ja het was toen meer dat we 'nog iets voor dat kamertje' moesten hebben.

Inmiddels schijnt de zon weer, ik ga na al dat gewinkel nog even buiten kijken.

Ria Woensdag 26 Augustus 2020 at 6:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

vijf reacties

Dhyan

Het ziet er eerder naar uit dat het horizontale paaltje tegen de boom de hoek van de hoekpaal erin moet houden. Maar is vervolgens met de boom vergroeid.

Dhyan, - 26-08-’20 20:07
ria

Ja, jij hebt er meer kijk op denk ik, ze zijn in elk geval vergroeid.

ria, (URL) - 26-08-’20 21:49
Renesmurf

Vreemd toch dat mensen telkens weer wat nieuws willen, ik heb dat totaal niet, ik ben zeer gehecht aan mijn zeven lampen.

Renesmurf, (URL) - 26-08-’20 23:05
John

Vind het best vreemd. Hier stond er een krachtigere wind dan in het binnenland maar hier is minder schade, Gelukkig natuurlijk. Stel je voor dat er nog iemand in die tent had gezeten.

John, (URL) - 27-08-’20 08:39
Sjoerd

Hier viel het gelukkig wel mee met Francis. Lampen zijn nooit helemaal goed is mijn ervaring.

Sjoerd, (URL) - 27-08-’20 08:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.