In een flits

Het was zo heerlijk windstil vanmorgen en het rook ook zo lekker, dat k Joop even een appje deed dat ik een wat langer rondje zou doen, hij zou zo gaan fietsen.

Even later belde hij, zijn telefoon had gemeld dat hij over een uur in het ziekenhuis moest zijn in Goes voor de nastaar behandeling, wij dachten steeds dat het morgen pas was.

Dus ja, ik werd opgepikt deed in de auto mijn schoenen en sokken alvast uit, want ik wilde nog wel even andere kleren aan doen. Joop druppelde voor de eerste keer terwijl ik me verkleedde, onderweg moest het nog twee keer. Ik reed.

Na nog twee keer gestopt te zijn om te druppelen waren we 10.40u al in Goes, geen bruggen open, stoplichten zaten mee we gingen voor de wind. Even melden bij de balie en daar zaten we precies op tijd in de wachtkamer, we zaten nog geen minuut toen er al geroepen werd, Joop zag niet veel, had het ook niet gehoord maar ik wel. Ik mocht mee naar binnen en kon zo meekijken wat ze deden.

Ik heb geen flits gehoord of gezien, maar het was zo gebeurd en daar stonden we alweer buiten, klaar voor de terugreis., Er was een trein daar moesten we even op wachten, maar verder zat alweer alles behoorlijk mee. In nog geen anderhalf uur tijd heen en weer naar Goes inclusief behandeling.

Vanmiddag nog eens geprobeerd hetzelfde rondje als vanmorgen maar dan nu helemaal te lopen en dat lukte!

Morgen alweer vrijdag, de laatste pizzadag van dit jaar.

Ria Donderdag 27 Augustus 2020 at 6:53 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Sjoerd

De laatste pizzadag, dat worden dan verder namaakpizza’s uit de diepvries. Ik hoop dat de ingreep bij Joop succesvol was.

Sjoerd, (URL) - 28-08-’20 07:37
John

VAnaf jullie naar het ziekehuis in Goes hoef je niet meer door de stad hoor. Dan hoef je voor geen trein te wachten. LEkker dat de behandeling zo snel voorbij was.

John, (URL) - 28-08-’20 08:25
Dhyan

Lekker als het allemaal eens een keer gesmeerd loopt.

Dhyan, - 28-08-’20 08:58
Ria

Jawel hoor John bij de nieuwe rotondes vlak na de afslag kan ook nog een trein passeren

Ria, (URL) - 28-08-’20 11:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.