Somber

Behoorlijk buiig vanmorgen, maar toch waagden het er maar op, Joop op de fiets en ik met de benenwagen. We kwamen allebei weer droog thuis gelukkig. Joop had weer appelflappen meegenomen, omdat het weekend was..

Prachtige luchten en heerlijk rustig onderweg. De vakantiedrukte was wegens/dank zij corona kort maar krachtig zo lijkt het. Ik vind het prima! Natuurlijk komt er nog wel een nawee met de herfstvakantie denk ik, als het virus zich rustig houdt tenminste, aan ons zal het niet liggen.

Janny en Freek zijn ook nog steeds heel voorzichtig, die komen ook niet deze kant op en willen ons ook niet op bezoek, zo zijn er veel ouderen die zich maar in een heel klein kringetje bewegen.

Gisteravond de laatste pizza op. We wilden eigenlijk in de schuur eten, maar die was helemaal vol gereserveerd en buiten mocht niet, dus we aten hem lekker thuis op.

We waren ook moe van het heen en weer gerij, lampen ophangen en alles wat er nog bij kwam kijken van de laatste twee dagen. 

De lampen zijn prima! Ik verheug me nu al dat ze straks weer aan kunnen. Joop heeft nu ook voor zijn kamer besteld, die mogen we dan ook nog ophangen en daarna doen we het niet meer. Ik heb drie spotjes met één meter rail, hij moet weer zonodig drie meter met vijf spotjes dat wordt nog een hele klus, verslag volgt volgende week.

Gekleurd vandaag en vanmiddag nog een rondje.

Verder behoorlijk somber, de maan, het weer, corona, het gemis aan Didi, wie zal het zeggen...

Ria Zaterdag 29 Augustus 2020 at 6:51 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vier reacties

Sjoerd

Het ligt gewoon aan het weer…

Sjoerd, (URL) - 29-08-’20 21:51
Ellen

Komt goed. Breiwerkje oppakken. Ik heb een legpuzzel van Marius van Dokkum via Landleven besteld en inmiddels binnen. In Harderwijk is zijn museum. Ik ben er nog niet geweest. Misschien ken je zijn werk. Maar hier kan ik vrolijk van worden.

Ellen, - 29-08-’20 22:53
Renesmurf

Hier wordt het nu juist steeds drukker, de Duitsers zijn er weer. We blijven voorzichtig en zien wel hoe het loopt.

Renesmurf, (URL) - 29-08-’20 23:20
John

Ik ben ook nog steeds voorzichtig. Ik wil het niet krijgen en wil niemand anders aansteken. Ik heb ook zin in de donkere avonden.

John, (URL) - 30-08-’20 08:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.