Gebreken

Ellen had het gisteren al over een breiwerkje, dat ben ik ook wel van plan want er ligt nog steeds de wol voor een trui voor Joop te wachten, maar ik ben ook een beetje huiverig om er aan te beginnen. Mijn schouders worden er niet beter op, ik heb best veel last, vooral ook 's nachts.

De hoop dat het over gaat heb ik opgegeven, er is niets aan te doen dan pijnstillers nemen en misschien eens een spuit en in het uiterste geval een nieuw schoudergewricht, daar ben ik allemaal nog lang niet aan toe, op een enkel paracetamolletje na, maar lekker is anders en ik voel ook soms andere gewrichten al wat opspelen.

Van kleuren en wandelen heb ik geen last gelukkig en onder het wandelen gooi ik af en toe eens met mijn armen, ik zocht ook eens naar oefeningen die je speciaal doorvoor kunt doen. 

Breien ga ik ook zeker weer doen, alleen nog even moed verzamelen en rustig aan, dat vooral.

Joop zijn ogen doen het ook weer goed na de behandeling van afgelopen donderdag.

In recordtempo een rondje gedaan vanmiddag, heerlijk!

Geen druppel gehad, maar dat kwam omdat ik mijn regenjas aan had natuurlijk.

Ria Zondag 30 Augustus 2020 at 4:40 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

dat is zeker wel aan te raden om een regenjas aan te trekken al het niet regent. Gelukkig dat Joop weer goed zicht heeft.

Sjoerd, (URL) - 30-08-’20 19:59
Renesmurf

Je lichaam geeft wel aan wanneer het niet meer kan, je kan niet veel anders dan daar naar luisteren. Rustig aan.

Renesmurf, (URL) - 30-08-’20 21:49
John

En je schoudergewricht is sowieso al een complex gewricht. Rene zijn tip is wel de juiste. Gewoon rustig aan als het nodig is.

John, (URL) - 31-08-’20 08:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.