Plaatselijk druk

Vanmorgen eerst naar Zierikzee voor ontzurende thee, want als dat dan eenmaal in mijn hoofd zit moet het ook gebeuren.

Het was druk!! Rond 'de stad' ook alles vol met auto's, duitsers vooral, ik dacht dat die naar huis waren. Nergens een parkeerplekje te vinden natuurljk, maar ik reed zo dicht mogelijk naar de winkel, daar is meestal wel een plekje voor even snel een boodschap en nu dus ook. Ik was zo klaar want ik werd netjes geholpen en nu heb ik voor de komende twee jaar thee, want grote verpakkingen zijn voordeliger hè.

Gelukkig is ze lekker en als ik het nog een poosje volhou komt die wel op.

Eigenlijk was ik van plan om gezellig even een rondje langs de winkels te maken, maar het was markt, dat was ik vergeten. Ik heb rechtsomkeert gemaakt naar huis en deed daarna boodschappen op Scharendijke, iedereen liep in Zierikzee, dus daar zou het nu wel niet druk zijn en dat was ook zo.

Het grote bruine paard begint al vrolijk te hinneken als ik aan kom lopen en ze liepen samen met me op naar het eind van de wei, om daar gezellig met z'n tweetjes even een beetje uitgelaten te gaan lopen doen. 

Dit is een beetje vaag iets geworden, ik ga maar eens een beetje breien.

Ria Donderdag 03 September 2020 at 6:14 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Sjoerd

je zou toch zeggen dat al die vakantiegangers inmiddels thuis moeten zijn…

Sjoerd, (URL) - 03-09-’20 21:11
Heleen

Deze tekening is toch duidelijk een aardappelplant? Wel een bijzondere, maar het moet ook niet te gewoon zijn natuurlijk!

Heleen, - 03-09-’20 21:45
Ria

Oh nu je het zegt en jij hebt verstand van aardappels! Nee van gewoon hebben we al genoeg :-)

Ria, (URL) - 03-09-’20 22:12
Ellen

Hier op de Veluwe ook nog heel veel vakantiedrukte. Wat een pracht foto van de paarden.

Ellen, - 03-09-’20 22:23
Renesmurf

Ik kom ook weer steeds meer Duitsers tegen, te herkennen aan de witte nummerborden, en de drukte op het Marktplein is weer als vanouds.

Renesmurf, (URL) - 03-09-’20 22:40
Jan K. alias Afanja

Wat boodschappen doen betreft, is het meer dan ooit zaak om op het juiste moment bij de drukste supermarkt te zijn, hoor ik Aafje regelmatig mopperen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-09-’20 11:28
John

Op dit eiland is het ook veel te druk naar mijn zin. En sommige toeristen hier zitten er al zolang die beginnen zelfs naar me te zwaaien.

John, (URL) - 04-09-’20 11:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.