Hutjemutje

Wat een heerlijke rustige nazomerdagen, ik hou dr van!

Wel af en toe wat bewolking en dan was het achter in de tuin al snel wat frisser, dus ik twijfelde alweer toen ik vanmiddag op stap ging maar ik deed toch fijn mijn trui maar weer aan. Veel te warm natuurlijk en ik heb hem onderweg ook maar weer uitgedaan. Gelukkig zat er nog wel een shirt onder.

Eerst was ik van plan naar Zierikzee te lopen, dat leek me ook wel weer eens leuk, maar ik bedacht nog net op tijd dat het alweer donderdag was en dan is het markt, dat weet ik sinds vorige week weer.

Ik stel de Zierikzeese boodschappen nog maar wat uit en winkelde wat online, want de drukte zoek ik echt nog niet op. Wel maak ik onderweg gezellige praatjes met iedereen, want zolang je maar een beetje afstand houdt is er niets aan de hand lijkt mij.

Schapen trekken zich gewoon nergens wat van aan en kruipen gezellig, hutje aan mutje onder de kar.

Hutje aan mutje bestaat dus niet, ik zocht het eens op want ik twijfelde of mutje met een d of en t moest. Het is hutje bij mutje, als iedereen bijdraagt in de kosten, of hutjemutje aan zee zitten. Weer wat geleerd.

Ria Donderdag 10 September 2020 at 6:57 pm | | Standaard

vier reacties

Jan K. alias Afanja

Hoewel ik nog weinig verder kom dan de tuin, vind ik dit ook lekker weer. Zowel vanmorgen als vanmiddag koffie gedronken in de tuin. Dat doet dan toch weer deugd. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-09-’20 21:29
Renesmurf

Ja, vandaag was een prima dag met heerlijk weer, en de zomer keert nog even weer terug volgende week. Het zal mij benieuwen. Echt erg verwacht ik niet meer.

Renesmurf, (URL) - 10-09-’20 22:49
Sjoerd

Voor mij mag het zo nog wel even blijven. Alhoewel het hier alweer allemaal uit begint te drogen.

Sjoerd, (URL) - 10-09-’20 22:56
John

Ja, dit is prima weer en dat komt mij ook wel even uit aangezien ik nog wat schilderwerk heb buiten. Ik denk ook dat praatjes maken kan als je niet te dicht op elkaar staat. Drukte sla ik ook over.

John, (URL) - 11-09-’20 08:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.