Overnieuw

Deze zat vanmorgen op de stoep. Ik kijk elke ochtend wel even of mijn tuin er nog een beetje goed uitziet en vanmorgen iets beter. Het was al te warm en ik voelde me niet lekker, dus ik ging niet lopen.

Eigenlijk heb ik de hele dag lekker op mijn kamertje gezeten met het raam op een kier. Ik knutselde een nieuwe kalender van oude tekeningen die ik over de oude kalender heen plakte. Zo maakte ik van iets ouds weer iets nieuws en was daar best een tijd mee bezig, want niet alles wat je in gedachten hebt lukt ook in de praktijk.

Daarna kwam de bruiloft van de kleinzoon van mijn zus in beeld. Ze trouwden al eerder voor de wet maar deden het nu uitgebreid met alles erop en eraan nog eens overnieuw.

Vanwege corona werd het live uitgezonden. Eerst vanuit een park op een stream via Zoom en de kerkdienst daarna via You Tube. In allebei de gevallen was het geluid erg slecht, op you tube kwam dat waarschijnlijk omdat iemand een stekkertje ergens uit had getrokken.

Maar goed, het stond aan en ik keek af en toe eens een stukje en deed eens wat anders, al weet ik niet meer wat. Veel te warm, ik ben er niet goed van.

Het was een prachtig bruidspaar en gelukkig had het bruidje een prachtige lekker luchtige jurk, alhoewel.... al die lagen. Pas in de kerk dacht ik eraan om eens een printscreen te maken, hier deden ze de ringen aan.

Ik heb (nog) geen toestemming gevraagd, maar ik denk wel dat het mag, deze foto ;)

Ria Dinsdag 15 September 2020 at 6:33 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vier reacties

Sjoerd

Zo’n foto moet kunnen… toch. En och, een keertje lekker thuis wat aan hobbyen moet kunnen

Sjoerd, (URL) - 16-09-’20 08:09
John

Ik vond het gister echt weer top weer. Was ook goed vooor de werkzaamheden die uitgevoerd moesten worden.
Ja, Zoom werkt soms niet echt en streamen via YT gaat ook niet altijd zonder fouten.

John, (URL) - 16-09-’20 08:13
Heleen

Wel fijn dat je nu toch een beetje bij de bruiloft kon zijn. Gefeliciteerd en stuur mijn felicitatie gelijk maar door naar Janny en Freek!

Heleen, - 16-09-’20 12:13
Jan K. alias Afanja

Het was mij gisteren ook alweer te warm. Wat mij betreft mag het nu tot Sinterklaas rond de 20 graden blijven.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-09-’20 19:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.