Het laatste

Vanmorgen kwam ik al iemand tegen die zaadjes aan het verzamelen was uit de berm, daar is het nu wel de tijd voor, of misschien eigenlijk al te laat want het meeste is al gemaaid. 

Het was heerlijk opgefrist na al die hitte van gisteren. Eigenlijk best lekker geslapen op een uurtje of wat na, dus lekker uitgerust op stap.

Vanmiddag stond er weer een wandeling met Paule op het programma, in principe op woensdag en vrijdag en eventueel nog eens extra als het zo uitkomt. Ik had me voorgenomen om nu maar eens te zeggen dat het afgelopen moest zijn met die chocolaatjes of wat ze anders nog verzint om te geven, omdat dat helemaal niet nodig is en ik wil het ook eigenlijk niet.

Kom ik daar aan en dan vraagt ze (het bazinnetje van Paule) of ik kamerplanten heb, ja die heb ik natuurlijk. En dan met een glimlach erachteraan zegt ze, 'ik heb een klein plantje voor je gekocht'. Toen heb ik ook gelijk maar aangekaart dat dit het laatste was, geen chocolaatjes geen plantjes, niks.

Toen ik het plantje na de wandeling zag vond ik het wel heel leuk. Een koffieplantje. Ik heb er nog nooit van gehoord en natuurlijk krijgt het een speciaal plaatsje en ga ik er erg goed voor zorgen, maar dit was echt het laatste hebben we afgesproken... 

Ria Woensdag 16 September 2020 at 6:49 pm | | Standaard

vijf reacties

Renesmurf

Deze hitte viel gelukkig mee, nu weer normale temperaturen en hopelijk blijft dat zo.

Renesmurf, (URL) - 16-09-’20 22:42
John

Het is prima wandelweer. Ik snap je helemaal. Ik zou ook niets willen krijgen als ik met iemand z’n hond liep. Daar doe je het niet voor.

John, (URL) - 17-09-’20 08:34
Margo

Leuk plantje!

Margo, - 17-09-’20 10:48
Jan K. alias Afanja

Die presentjes zijn ongetwijfeld goed bedoeld, maar ik kan me voorstellen dat het voor jou niet goed voelt. Zoals John al zei: daar doe je het niet voor.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-09-’20 11:01
Sjoerd

Ik sluit me aan bij de reactie van John

Sjoerd, (URL) - 17-09-’20 18:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.