Telepathie

Afgelopen nacht ging het weer tekeer, er stonden roostertjes open dus daar had ik het weer even druk mee midden in de nacht en voordat je dan weer een beetje weggesukkeld bent, als dat al lukt...

Ik droomde dat Joop me ergens liet staan, hij vergat me op te pikken zoals afgesproken en ik zag hem voorbij rijden, dus ik vlug mijn telefoon gepakt om hem te bellen, kon ik toch nergens dat groene telefoontje vinden!

Telkens een raar scherm zonder telefoon, ik veegde me suf maar het lukte me niet. Tot ik bedacht dat ik zijn nummer toch uit mijn hoofd wist, net of dat iets veranderde, want nog steeds geen telefoontje.

Even later bleek het telefoontje ineens rood te zijn en ik maar steeds dat nummer herhalen opdat ik het niet zou vergeten, maar ik kon het nog steeds niet intypen.

Inmiddels zou hij wel thuis zijn dacht ik, en daar zou hij het wel merken zodat hij terug zou komen, maar ik bleef het proberen. Weer zo'n panieksituatie.

Vanmorgen vertelde ik het tegen Joop en nu bleek hij gedroomd te hebben dat hij zijn telefoonnummer vergeten was en er maar niet op kon komen. Dat vond ik toch zo frappant een soort telepatie toch dat kan geen toeval zijn, haha.

Heerlijk een kilometer of 8 gewandeld vanmiddag.

Het monument in de zon, ik heb even gewacht tot hij achter de wolken vandaan kwam en de sokkels mooi roestbruin kleurde.

Ria Zondag 27 September 2020 at 4:55 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Sjoerd

Je hebt van die dromen… Maar het is gewoon een mooi en fotogeniek monument.

Sjoerd, (URL) - 27-09-’20 19:59
Jeanne

Apart zo’n telepathische droom.

Jeanne, (URL) - 27-09-’20 20:31
Renesmurf

Dromen zijn de grootst mogelijke onzin, ik zou het nooit vertellen en het zeker niet gaan loggen. Maar jij dus wel.

Renesmurf, (URL) - 27-09-’20 22:29
Jan K. alias Afanja

De droomwereld is af en toe onnavolgbaar. Maar je hebt desondanks weer een paar mooie foto’s gemaakt.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-09-’20 23:42
John

Het berust volgens mij echt op toeval al zijn er beweringen dat het wel kan. Ze zeggen ook als je over iemand droomt dat die persoon ook over jou droomt. Ondanks het mooie weer gister minder gelopen dan normaal. Klussen bij mijn nichtje ging voor.

John, (URL) - 28-09-’20 08:29
Dhyan

Dan zouden hersenen golven uitzenden van gedachten die anderen kunnen opvangen. Het komt zo vaak voor dat het bijna geen toeval meer is. We houden het er maar op dat er meer is tussen hemel en aarde dan wij kunnen verklaren. Waaide het hard genoeg om de stemmen te kunnen horen?

Dhyan, - 28-09-’20 10:32
ria

@Dhyan: Het waaide hard, maar blijkbaar niet hard genoeg want ik hoorde niets.

ria, (URL) - 28-09-’20 10:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.