Blauw

Goed, ontzuren is één, daar merk ik niets van en ik hou het voorlopig alleen bij de thee, eigenwijs als ik ben. Wel heb ik vanmorgen toch wat supplementen aangeschaft.

Ik ging naar de DA in Zierikzee waar je altijd fijn geholpen wordt door mensen die (tenminste de indruk geven dat ze) weten waar ze het over hebben. Baat het niet, het schaadt ook niet denk ik dan altijd maar en het is een Nederlands product.

Na een ochtendrondje met Paule reed ik naar de stad voor bovenstaande pillen en daarna slenterde ik weer eens even langs wat winkels, het was niet druk zo rond de middag, wel zaten de terassen behoorlijk vol, het was heerlijk weer!

Even bij Mien langs voor een praatje en een paar sjieke kopjes met gouden oren. Ik had ze al voor de thee maar ze zijn er nu ook voor de koffie!

Even bij Xenos (waxinelichtjes) binnen gekeken en bij de Hema (beleg). Daarna nog even naar Bolle, daar kom ik nu ook niet meer nu Didi niet meer meeeet. Daar kocht ik een groter potje voor de koffieplant, die doet het goed en hij moet vooral niet in een te klein potje staan staat er.

Bij de Lidl stonden ook maar een paar auto's dus daar stopte ik toen ook nog maar even voor pizza's en nog wat extra pakjes stroopwafels (en pepernootjes).

Nou en dan ben je zomaar een paar uur onderweg hoor, best leuk weer eens even en Zeeland doet het nog goed in de Corona updates, weinig besmettingen. De bruggen moeten maar weer open en de slagbomen dicht, wij redden ons hier wel.

Daarna liep ik nog maar eens een rondje, met zulk mooi weer kan je beter buiten zijn en ik zag dat dit jaar de kleur van de liefde blauw is.

Ria Dinsdag 29 September 2020 at 6:37 pm | | Standaard

twee reacties

Sjoerd

Er is er maar ene die beter wordt van al die pilletjes, en dat is degene die ze verkoopt.

Sjoerd, (URL) - 29-09-’20 20:48
Jeanne

Ha ha, goed gezien!

Jeanne, (URL) - 29-09-’20 21:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.