Steekje los

Het begon met de trui linksboven, dat is al een hele oude maar ik heb hem pas weer opgezocht en hij zit nog steeds erg lekker. Ik droeg hem op Scharendijke al vaak in de truin waar ik weleens achter een doorn bleef haken. De elleboog repareerde ik jaren geleden al, maar nu was er in het boord een steekje los. Dezelfde wol heb ik niet meer dat was bij de elleboog ook al zo, dus nu deed ik het ook met een restje grijze. 

Ondertussen verzon ik dat ik dan eigenlijk ook wel de trui rechtsboven aan kon pakken, de halsboord zit niet lekker, ik veranderde hem al eerder, maar nog steeds niet goed. Zo draag ik hem niet. Die wol heb ik niet meer, maar nog wel een gekrompen gebreide van dezelfde wol, dus ja....

Eén mouw heb ik al uitgetrokken, de wol hangt al buiten te drogen. De rest trek ik ook nog uit, genoeg over voor nog een trui die nooit meer krimpt, wie weet!

Bovenstaande deed ik allemaal nadat we vanmorgen vroeg al in het ziekenhuis waren voor het Barrett onderzoek van Joop nadat hij laatst klachten had, eigenlijk doen ze dat om de drie jaar maar nu dus een jaar eerder vanwege de klachten, die hij inmiddels niet meer heeft. Alles zag er rustig uit zeiden ze, ze namen nog vier hapjes voor onderzoek, volgende week uitslag.

Afgelopen zaterdag deed zijn rechterhand weer even raar, het blijft toch maar terugkomen. Nu was hij ook gestopt met de bloedverdunners vanwege het onderzoek, veel te vroeg achteraf omdat een dag nu eenmaal 24 uur heeft i.p.v. 12.

Er is ook een hoop stress bij die duiven, ik ben het een beetje zat aan het worden.

Gelukkig voel ik me lekker! 

De pijn aan mijn schouders is echt een stuk minder vandaar ook mijn gescharrel met de wol. Nu komende nacht weer even afwachten want dan is de pijn het ergst. Zo gauw ik uit bed ben is het goed te doen. Ik probeer vooral mijn rechter ook zo weinig mogelijk te ontzien, dus ik pak die borden wel uit dat hoge keukenkastje ook al doet het pijn, want ik kan ook opletten hoe ik ze pak, met links pakken is gewoon een stuk onhandiger dan zit het deurtje in de weg.

Zo tobben we voort.

Al met al een heerlijke dag hoor, lekker gewandeld vanmiddag!

Alles komt goed!

Ria Maandag 19 Oktober 2020 at 6:28 pm | | Standaard

vier reacties

Jeanne

Vast en zeker!

Jeanne, (URL) - 19-10-’20 23:18
Sjoerd

Het weer hier was gisteren opperbest, dat mag wel even zo aanhouden… En gebreide truien zijn niet echt iets voor mij.

Sjoerd, (URL) - 20-10-’20 07:46
Jan K. alias Afanja

Of alles goed komt, is nog maar de vraag natuurlijk. Maar ‘t komt zeker zoals ‘t komt. ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-10-’20 13:06
hanscke

Ook ik heb al tijden pijn aan mijn rechter bovenarm. Een trui uittrekken is nogal moeilijk. Ook had ik weer likdoornen wat wijst op ontstekingen van de middenvoetsbeentjes, dus ik ben begonnen met 1 x per dag, ‘s morgens een ibuprofen in te nemen en het werkt fantastisch, al een week klachten vrij
Ook ik ben bezig met truien te vermaken die niet helemaal naar wens zijn. Voor de rest is alles hier goed.

hanscke, (URL) - 20-10-’20 19:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.