Pillen en prikken

Het was een heel verschil met gisteren vandaag! Waterkoud noemen ze dat, maar gelukkig toch twee korteweg rondjes kunnen doen, met de regen viel het mee.

Er kwamen pakjes besteld bij Bol en als je daar drie dingen besteld krijg je drie doosjes. Vandaag kwamen er al twee met twee verschillende bezorgers, een doosje en een zakje en morgen komt er nog een doosje en dat alles voor gratis, wat een verspilling, maar ik snap wel dat het het handigst is. Gelukkig is de muziekvereniging blij met al dat karton.

In het zakje zat een hoes voor de rotan stoeltjes, zo kunnen ze toch buiten blijven staan en blijven toch droog, zelfs het tafeltje kan er nog bij. Prima oplossing, er komt nog wel eens een foto voorbij.

Joop haalde vandaag een griepprik, ik heb nog nooit een griepprik gehaald dus waarom zou ik dat nu wel doen, ik ben niet zo van de prikken.

Van de zinkpillen heb ik ook al mijn buik vol na twee dagen behoorlijke buikkrampen, nu blijkt dat je dat van een overschot zink kunt krijgen las ik, de laatste twee pilletjes van het stripje liggen al in de prullebak. Van twee dagen bruine bonen eten krijg je toch geen buikkrampen, ik heb dat nog nooit gehad hoor.

Ik heb het idee dat ik van de magnesium wel lekker slaap dus daar mag er eentje van blijven en de gewrichtspillen helpen gewoon, ik sta paf!

's Morgens en 's avonds eentje. De pijn is een stuk minder, ik brei af en toe een paar naaldjes en 's nachts kan ik gewoon op mijn schouder liggen. Het is niet weg, maar wel veel minder.

Van de ontzuringsthee drink ik elke dag een kopje, het is ook wel lekker, maar mijn andere theetjes zijn ook lekker en die zitten ook vol kruiden.

Ria Dinsdag 27 Oktober 2020 at 6:48 pm | | Standaard

zeven reacties

ria

Oh ja en de meidoornstraat bloeien!

ria, (URL) - 27-10-’20 19:51
Sjoerd

Volgens mij zijn de meeste van die pilletjes onzin. Als je geen aantoonbaar tekort aan iets hebt zijn ze niet nodig…

Sjoerd, (URL) - 27-10-’20 20:53
Irene

Roel vraagt of je een gewrichtspilletje kunt opsturen dan kan hij het uitproberen, hij heeft ook last van zijn schouder, vooral ‘s nachts. Ik denk als je vertelt hoe het pilletje heet, zal hij ook wel tevreden zijn ;-)

Irene, (URL) - 27-10-’20 21:41
Irene

Eh trouwens. Meidoorn? Het is oktober :-0

Irene, (URL) - 27-10-’20 21:43
John

Ik ben het met Sjoerd eens, als je gevarieerd eet kun je weinig tekorten opbouwen.

John, (URL) - 28-10-’20 08:20
ria

@Irene ja en het is niet eens een uitzondering hoor, niet overvloedig maar veel bloemetjes. Je hebt inmiddels bericht gehad en één pilletje helpt niet, pas na een week of wat merk je verschil.

ria, (URL) - 28-10-’20 09:53
Jan K. alias Afanja

Ik heb gisteren mijn griepprik ook weer gehaald. Of het met die prik te maken heeft, weet ik niet, maar sinds ik die krijg heb ik geen flinke griep meer gehad.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-10-’20 10:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.