Geboekt

Een paar dagen geleden stopte ik met de zinktabletten omdat ik dacht dat mijn buikpijn daar vandaan kwam. Ik heb eigenlijk nooit buikpijn, behalve als ik ergens heen moet, dus dat komt zelden voor, maar nu heb/had ik vreselijke krampen al dagen en eigenlijk kon het nergens anders aan liggen dan aan de pillen die ik sinds een paar weken slik tegen/voor de pijn in mijn schouders.

Stom natuurlijk maar ik googelde niet eens, want het kwam door het zink dacht ik, iemand had me geadviseerd dat te nemen, dus ja en zo ook magnesium. Om zink teveel binnen te krijgen moet er nogal wat gebeuren las ik, maar magnesium teveel daarentegen kan wel degelijk darmklachten veroorzaken. 

Nu slik ik alleen de gewrichtstabletten nog, die wel helpen! In de winkel zeiden ze ook dat het een paar weken duurt voor je iets merkt, maar als er na drie maanden geen verbetering is kan je net zo goed stoppen. Vandaag heb ik even niets ingenomen, eerst mijn darmen maar weer eens op orde.

Het was lekker vanmorgen en bij het opstaan voelde ik het al, dit was de dag... en ik kleedde gelijk het bed uit. Daarna gaat dan bijna alles vanzelf. Wel eerst een rondje gedaan want dat was me niet goed bevallen gisteren toen ik het niet deed.

En dan daarna even het hele huis door, stoffen, zuigen, dweilen, vanbovennaarbeneden, wasmachine aan het werk, draadje spannen, zonnetje erbij, heerlijk!

En dan zo rond de middag is het gebeurd. Daarna ging het wel weer regenen en moest de was weer naar binnen maar dat zijn dan kleinigheidjes.

Vanmiddag nog een rondje door de regen, want ook dat ging gisteren niet door, waarbij ik de paddenstoelen van de foto's tegenkwam.

Joop fietste en boekte een vlucht! Jawel, mei volgend jaar staat het weer te gebeuren, of ergens rond die tijd, dat ligt nog niet vast. Ticket is ook twee jaar geldig, dus er is nog veel mogelijk. Maar er is geboekt! Iets om naar uit te kijken!

Preischotel vandaag ter afsluitng van een fijne bezige dag. Morgen weer pizza vanwege de horeca sluiting, het is allemaal wat. Donderdags is er patat met watvoorsnackdanook  in het dorpshuis, dat gaan we volgende week ook maar eens proberen al mis ik dan altijd wel de groente, maar er is altijd nog appelmoes.

Ria Donderdag 29 Oktober 2020 at 6:30 pm | | Standaard

vier reacties

John

Na jouw blog over de pillen was ik ook even opzoek gegaan. Zink schijnt ook nog eens goed te zijn om als aanvulling te nemen. Goed voor de weerstand schijnt het.
Mooie foto’s.

John, (URL) - 30-10-’20 08:14
Sjoerd

Welke tabletten slik je dan voor je gewrichten…

Sjoerd, (URL) - 30-10-’20 09:43
ria

https://www.new-care.nl/gewricht

ria, (URL) - 30-10-’20 09:58
Jan K. alias Afanja

Ik slik dagelijks handenvol pijnstillers, dus ik probeer het aantal overige pillen te beperken tot een vitamine D en een multi-vitaminen capsule.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-10-’20 12:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.