Te vroeg

Ik had vandaag wel een beetje spijt dat Janny en Freek gisteren al geweest waren, natuurlijk weet je niet alles van tevoren, maar als we misschien wat beter naar het weer hadden gekeken...

Het was een heerlijke dag en zodoende werd er ook heerlijk gewandeld en gefietst. Joop baalde vanmorgen wel, toen hij eerst zijn band moest plakken, de tweede keer in een week tijd en dat had al veel energie gekost, dus viel het fietsen nadien niet mee, maar vanmiddag ging het weer stukken beter.

Ik wandelde met Paule en alles bij elkaar kwam ik aan elf kilometer. Even vitamientjes gehamsterd.

Op het laatste stukje kwam ik het engelenhaar tegen, het golfde en schitterde prachtig in de zon en blijkbaar was het op meer plaatsen te zien geweest, want ik kwam ook al een filmpje tegen.

Ria Woensdag 04 November 2020 at 6:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Irene

Nooit eerder gezien. Wat een team work, die spinnen.

Irene, (URL) - 04-11-’20 19:46
Sjoerd

whauw, nooit gezien eigenlijk. Het was vandaag inderdaad weer om eropuit te trekken…

Sjoerd, (URL) - 04-11-’20 22:01
Renesmurf

Ach ja, achteraf praten is altijd makkelijk, het gaat zoals het gaat. Hier viel het weer wel weer mee, niet zoveel wind.

Renesmurf, (URL) - 04-11-’20 23:08
John

Het was inderdaad wel bekend dat het weer beter zou worden. En het blijft wel even zo. Vanmorgen was de auto wit. Dat is al weer even geleden.

John, (URL) - 05-11-’20 08:27
Jan K. alias Afanja

Dat is altijd een prachtig gezicht. Zelf heb ik het ook al een paar maal gefotografeerd en op video gezet rond deze tijd van het jaar.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-11-’20 11:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.