Wat minder zon op zondag

Zonsopkomsten en ondergangen daar ga ik niet extra voor op pad, maar net erna is het ook mooi en stil en nog een beetje wazig en het land prachtig groen, ik denk met groenbemsting, maar misschien ook wel wintertarwe, geen idee. 

Niet net als gisteren heel blauw vandaag, maar af en toe wat bewolking voor wat extra sfeer.

Joop heeft zijn winterjas en verwarmde wanten al opgezocht voor op de fiets, dat is toch altijd wat frisser. Om te wandelen is dat nog niet nodig, met windje mee is het gewoon warm.

Soms snap je niet dat die wilgen nog overeind blijven, we hebben de laatste tijd toch al genoeg zware stormen gehad en deze heeft totaal geen beschutting, maar hij staat nog fier overeind, al zit er nu wel een duidelijk spleet ergens.

Een heerlijke dag weer vandaag. Iedereen, of toch bijna iedereen, heeft wel van het mooie weer kunnen genieten en wat extra vitamines kunnen happen.

Vliegtuigstepen zijn er net zoals in het begin van het jaar ook nog nauwelijks, ik zag er twee vandaag.

Ria Zondag 08 November 2020 at 5:49 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Sjoerd

Die wilgen zij een soort apart, als je een teen in de grond steekt groeit ook daar weer een boom van. Naar buiten ben ik vandaag niet geweest…

Sjoerd, (URL) - 08-11-’20 20:07
Jan K. alias Afanja

Ook hier in het noorden was het lekker zonnig weer. Ik ben wat in de tuin aan het rommelen geweest. Onze bomen staat er gelukkig vitaler bij dan die wilg.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-11-’20 10:57
John

Vandaag ook niet echt blauw maar wel warm. JA die wilgen, prachtige bomen en dus ook enorm sterk.

John, (URL) - 09-11-’20 16:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.