Op de fiets

Dan schuif je je gordijntje omhoog en dan zie je dat er alweer zo'n fijne dag aan zit te komen. Het kan niet op! Ochtendwandelingetjes zijn een feestje zo en dat vinden meer mensen.

Vanmiddag een rondje gefietst met Heleen, haar rug wil niet wandelen, maar fietsen is met dit weer ook heerlijk want er staat zowat geen wind. Af en toe even stoppen en op Brouwershaven even op een bankje en al doende fietsten we toch wel 15km bij elkaar.

Geen terras, geen ijsje, alles was dicht, dus thuis was er thee, met pepernootjes.

Voor de meeuwen zodoende ook weinig te schooien.

Al met al voel ik me weer steeds zekerder op de fiets, op en afstappen, bochtjes nemen, alles in het begin wat onzeker, dat gaat nu allemaal weer prima!

Ria Maandag 09 November 2020 at 5:01 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Sjoerd

Oeps, zo helder was het hier niet, helaas.

Sjoerd, (URL) - 09-11-’20 21:02
Jan K. alias Afanja

Jullie waren daar vandaag een stuk beter af dan wij hier in het noorden. Het was hier de hele dag bewolkt en grijs, het heeft zelfs nog even wat geregend.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-11-’20 00:07
John

Zolang je niet met zijwieltjes hoeft te fietsen gaat het best goed hoor. Ja, meeuwen moeten hun eten ergens anders vandaan vissen.

John, (URL) - 10-11-’20 11:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.