Op de thee

Hè hè eindelijk weer eens een dag om over naar huis te schrijven. Er was zon, ook nog wel wat nattigheid, maar het was lekker om buiten te zijn.

Vanmiddag weer eens op de thee in de Veerhoek, dat was ook alweer een tijd geleden. Nog wel een keertje samen gefietst laatst, dat wel en binnenkort hopelijk weer samen wandelen.

Daarna nog een extra stukje door de polder juist omdat het zo lekker was. De selderieknollen worden nu ook gerooid en er staat nog een heel veld met suikerbieten daar, dat wordt nog een 'slik' bende!

Er worden zo langzmerhand voorbereidingen getroffen voor de uitgestelde DriveByByeBios waar we binnenkort vast van kunnen genieten, het aantal besmettingen lopen terug en uiteindelijk is dit bedoeld als een coronavriendelijk uitstapje.

En dan zo rond een uur of vier valt de schemer alweer in. Nog een week of vijf en dan keert het tij weer, nog even doorbijten. Ik kijk uit naar januari! December zegt me niets met al zijn opgefokte gezelligheid, maar dat is vast geen nieuwtje.

Ria Dinsdag 17 November 2020 at 7:05 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Ellen

Als de dagen lengen gaan de vorsten strengen. Half Januari duidelijk zichtbaar dat de dagen lengen maar de vorsten strengen komt niet meer zo veel voor.

Ellen, - 17-11-’20 21:34
Renesmurf

Toch zal ook dat dit jaar anders dan anders zijn, maar we zullen zien. November en december zijn de donkerste maanden, en daarom de vervelendste. Een voordeel, ook zij gaan weer voorbij.

Renesmurf, (URL) - 17-11-’20 21:54
Jan K. alias Afanja

Blauwe lucht … wow! Daar ben ik wel wat jaloers op, want zon hebben we hier al een tijdje niet meer gezien. Ik kijk dan ook uit naar morgen, want dan heeft PP ook ons zon beloofd. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-11-’20 23:51
Sjoerd

Een hele hoop mensen maken zich druk om de Kerst, daar hebben wij ook geen last van… Wij waren altijd al Coronaproof met kerst en nieuwjaar.

Sjoerd, (URL) - 18-11-’20 08:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.