Nieuwe fiets

Vanmorgen was de fiets al klaar. Op de oude er heen en met een omweg op de nieuwe terug , want hij moest natuurlijk wel gelijk verzekerd worden.

Dit is hem dan de Gazelle Grenoble C8 HMS. De accu zit onder de bagagedrager en de motor ergens bij de trappers. 

En ondanks dat blijkt dat je toch gewoon moet blijven trappen is Joop er erg blij mee. Het is een stoere stevige fiets met inmiddels al een kilometer of vijftig op de teller.

Het was een heerlijke dag vandaag een rondje van drie en vanmiddag eentje van bijna negen kilometer dat maakt toch samen twaalf kilometer vitamines verzamelen. Tussendoor nog een wasje ophangen en weer binnenhalen en verder eigenlijk weinig meer gedaan dan af en toe een kopje thee of koffie.

Ria Maandag 23 November 2020 at 6:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Sjoerd

De motor zit inderdaad ergens bij de trapas. Ik wens hem veel plezier ermee.

Sjoerd, (URL) - 23-11-’20 20:47
Jan K. alias Afanja

Dat ziet er goed uit. Veel veilige en plezierige tochtjes gewenst!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-11-’20 00:14
Margo

Gelukkig maar dat je zelf ook moet trappen, anders moet je een scooter nemen. Wij hebben nu beiden een fiets van Stella en zijn er niet kapot van. Van de service dan vooral niet. Als je eenmaal weet hoe alles werkt is het prima fietsen.

Margo, - 26-11-’20 01:02
hanscke

Mijn e-bike Amslod doet het na de vervelende start nu uitstekend. Ik denk dat Joop er heel veel plezier van zal hebben. Ik pak nu heel vaak de fiets om even naar Dokkum te gaan, want van de wind die hier ook altijd waait heb ik nu geen last meer.

hanscke, (URL) - 26-11-’20 22:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.