Denken en doen

Het was wel koud vanmorgen maar nog niet zo koud als tien jaar geleden toen ik deze foto maakte, ik keek nog maar eens terug omdat ik geen foto had gemaakt vandaag (behalve die rare hieronder).

Gemaakt in de Weelweg, net zoiets als de tegenwoordige Korteweg, daar moet ik toch ook maar eens een mapje van maken.

Het was dus best fris vanmorgen, mutsen en wantenweer en ook een fijne sjaal natuurlijk, maar een mens frist er altijd van op.

Daarna haalden we de krstsplln van zolder. Ik zie de buurt oplichten, dat vind ik er dan wel weer leuk uitzien en dan komt het besef dat ik er eigenlijk zelf ook aan mee moet doen, gewoon voor de gezelligheid...

Mir kwam even op de thee en daarna was het alweer tijd voor een rondje, het was lang niet meer zo koud, daarna snel even een bakje koffie want ik had onderweg bedacht dat ik beter vandaag nog even flink in kon slaan dan tot morgen of overmorgen wachten vanwege die mondkapjesplicht.

Zo gedacht zo gedaan. Bij de Lidl was misschien tien man, die andere tien zag ik niet, echt heerlijk! Daarna nog even naar de vleesboerderij voor een voorraadje kip, rund en varken. We kunnen weer even vooruit!

Nadat alles op z'n plek lag was het alweer tijd om te koken. Een dag is niks.

Joop was nog even op Scharendijke bij ons oude huis. Er was een vraag over de riolering, daar zijn geen tekeningen van dus hij ging even om het uit te leggen en kreeg tegelijkertijd ook een rondleiding, erg leuk. En hij fietste en wandelde.

Ria Maandag 30 November 2020 at 6:52 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Ik vond het vandaag maar gatverpielekes koud buiten. Hier vielen vanmiddag sneeuwvlokje uit de lucht. Nu regent het…

Sjoerd, (URL) - 30-11-’20 20:33
Jan K. alias Afanja

Vanmorgen was het hier met 2,5 ºC kouder dan het afgelopen winter is geweest. En dan moet de winter nog beginnen. :)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-11-’20 22:38
John

Het was in de ochtend bar fris, ik liep zelfs met m’n vest aan buiten, maar in de avond was het alweer warm. Nu stormt het.

John, (URL) - 01-12-’20 08:13
Dhyan

Sjaal met ingebouwd mondkapje.

Dhyan, - 01-12-’20 09:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.