Veilig

Gebroken uit bed vanmorgen, het was een woelige nacht, ook voor Joop. Zere schouders (allebei), volle maan (?), gedachten die niet stil willen staan (ik).... ik had echt geen zin om een rondje te gaan doen. 

Joop ging wel fietsen en toen hij eenmaal weg was besloot ik toch ook maar naar buiten te gaan, het was droog maar het stormde uit het zuiden. Een averechts rondje zodoende want dan had ik de wind in de Korteweg mee. Met Didi liep ik elke dag rechtsom, dat was zo de gewoonte, wist dat beest veel van wind.

Tussendoor een beetje gebreid van de wol van de uitgetrokken trui, dat hoeft niet netjes want de wol is ook niet netjes, een heel oud patroon dat ik al vaker breide en lekker zwart. Ik hou van zwart. Het is veilig, je valt niet op en het staat me goed (denk ik). Ik voel me er tenminste altijd prettig in.

Vanmiddag liep ik alweer naar Brouwershaven om vis, het was lekker vorige week en ik zou achter de dijk uit de wind lopen, het was nog steeds buïig. 

Droog en wel  heen en weer gelopen, hondevriendjes tegengekomen, ik heb er best veel tegenwoordig, ze kennen me al van verre.. 

De vis smaakte alweer heerlijk nadat Joop bij de fysiotherapeut was geweest voor zijn slijmbeursontsteking, ik ben echt benieuwd of dat helpt en over gaat.

Ria Dinsdag 01 December 2020 at 6:46 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

Sjoerd

Heer heeft het verdorie de hele dag geregend… Dus lekker binnen bezig geweest.

Sjoerd, (URL) - 01-12-’20 20:26
hanscke

Het was wat wisselend. na ons bezoek aan Groningen ons gewone rondje gelopen. het was vanmorgen vroeg dag, maar ondanks volle maan heel goed geslapen.

hanscke, (URL) - 01-12-’20 20:28
Irene

Wat een klein huisje, dat ene. Is dat het oudste?

Irene, (URL) - 01-12-’20 21:15
ria

zo klein is dat niet hoor, het is lager dan de andere maar die zijn ook best hoog :-D

ria, (URL) - 01-12-’20 23:11
Jan K. alias Afanja

Goh, wat mooi … zon en wollige wolken!
Hier gingen we de hele dag schuil onder een dikke grijs wolkendek.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-12-’20 23:55
John

Ja, volle maan heeft meer invloed op ons dan de meeste denken. De storm is gelukkig gaan liggen dus ik stap vandaag weer eens op de fiets. Het blijft ook droog als het goed is.

John, (URL) - 02-12-’20 08:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.