Donker en kort

Een beetje verslapen vanmorgen. Ik heb daar dan wel de P in want de dagen zijn toch al zo kort. Gelukkig zijn er geen andere verplichtingen.

Ik brei en kleur tussen de wandelingen door, geen zin in gepoets.

Vanmiddag een rondje met Paule door de polder.

Eindelijk de bolletjes die nog steeds in de garage in een zakje zaten in de aarde geduwd, geen idee wat het zijn, ik denk blauwe druifjes, ze begonnen al uit te lopen.

Pannekoeken gegeten vanavond, lekker en makkelijk!

Ria Woensdag 02 December 2020 at 6:41 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Renesmurf

Verslapen is voor mij gelukkig lang geleden, dan is meteen de hele dag verpest. Maar ja, als je toch geen verplichtingen hebt is het zo erg niet, het zijn toch korte donkere dagen.

Renesmurf, (URL) - 02-12-’20 22:55
Jan K. alias Afanja

Voor mijn gevoel kun je je alleen verslapen als je daardoor te laat op een afspraak komt of dreigt te komen. Gelukkig komt dat bij mij tegenwoordig maar zelden voor, want ik heb vrijwel nooit al te vroeg een afspraak.
Leuk om de Buffoons weer eens te horen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-12-’20 00:05
John

Ik moet zeggen dat ik ook wat moeilijker wakker word nu het zo lang donker is maar het geeft ook weinig. Ik kan ook gewoon blijven liggen als ik wil, al doe ik dat liever niet te vaak.

John, (URL) - 03-12-’20 08:18
Sjoerd

Heerlijk stukje muziek voor de oudjes… Lang niet meer gehoord.

Sjoerd, (URL) - 03-12-’20 08:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.