Kerstklaar

Ze waren sinds vorige week al van zolder, hebben even geacclimatiseerd bij de cv ketel en zijn nu weer neergedaald in de kamer, ze kozen dit jaar voor het wijnrek. Ik deed er een snoertje lichtjes bij et voila, wij zijn kerstklaar!

Zij zijn eigenlijk het enige waar ik elk jaar weer vrolijk van word.

Ik heb ze al jaren en alles valt af, steeds minder lichtjes, geen enkele bal meer, maar de engeltjes blijven. Het zijn er vier, ze zijn van schuimrubber en ik word er steeds zuiniger op.

Miezer en wind vandaag, maar ik wandelde toch lekker een paar rondjes. Vanmiddag om wat groente bij Zuidbos, de kippen liepen gezellig bij de winkel te scharrelen.

Op de terugweg voelde ik me het meisje met de prei.

Weer geen pakje vandaag.. Gister zou het komen, maar vanmorgen een mail dat het 'vandaag' kwam. Vanmiddag een mail dat het was uitgesteld en 'morgen' komt. De pakjesmannen hebben het druk. Toch netjes dat er wel elke keer een mail komt, ook al heb je daar verder niets aan.

Ria Donderdag 03 December 2020 at 6:23 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Vandaag besteld en morgen in huis werkt niet meer… Ze zijn de weg kwijt.

Sjoerd, (URL) - 03-12-’20 20:35
Renesmurf

Ik blijf het vreemd vinden, mensen die voor pakjesavond de boel al in de kerstsfeer brengen.

Renesmurf, (URL) - 03-12-’20 23:07
Jan K. alias Afanja

Het was voor de postbezorgers als PostNL en DHL natuurlijk ook niet te voorzien dat er vanaf november extra druk op de bezorging zou komen met het oog op de feestdagen. Corona kwam tenslotte in maart compleet uit de lucht vallen …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-12-’20 23:53
John

Ik hoef ook niet al teveel kerstshit in huis. Gister wel wat lichtjes opgehangen maar dat is het dan. Ik kreeg mijn pakje gister wel, eindelijk, al kon ik er niet mee aan de slag want het was al donker.

John, (URL) - 04-12-’20 08:31
Margo

Die engeltjes had ik ook. Ik zet hier en daar kaarsjes neer met kerst, de kerstboom is afgeschaft.

Margo, - 04-12-’20 20:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.