Momentjes

Wakker liggen heeft ook zo zijn voordelen, je verzint nog eens wat!

Een kerstboom heb ik zelfs in de tuin niet meer, dus elk jaar is het de vraag waar doe ik ze en hoe maak ik ze vast en omdat ik een leuke nieuwe 'prettige feestdagenvlag' heb gekocht dacht ik er even aan ze om de stok te draaien maar dat is me toch net nog iets te simpel, dat kan altijd nog als mijn fantasie op is.

Het aardappelmandje van mijn vader besloot ik, maar om wat hoogte te maken ging ik maar even met de snoeischaar op pad, wilgen genoeg in de buurt en daarna was het alleen nog maar een kwestie van optuigen. Of het allemaal stormvast is betwijfel ik, maar dat merken we dan vanzelf.

Het was lekker vandaag! Wel koud maar zon! Na het ochtenwandelingetje maar gelijk begonnen met de lichtjes, dat kon lekker achter in de zon.

Vanmiddag een rondje richting Noordgouwe. Genoeg buitenlucht en beweging gehad zou je denken.

Joop fietste en deed nog iets bij de bijen die ook nog niet echt in winterslaap waren.

Lekker gekookt. Wat zal ik nu nog eens doen op een logje typen na... kleuren, of bij Joop in de kamer breien.... rond een uur of acht wel altijd koffie samen. We hebben zo onze momemtjes samen, maar gaan voor de rest onze eigen gang.

Ria Zaterdag 05 December 2020 at 6:32 pm | | Standaard

vier reacties

Ellen

Wat leuk gedaan met die wilgentakken. Ik ga je nadoen. Maar dan met een voedermand van ijzer en rode kornoelje takken.

Ellen, - 05-12-’20 19:54
Irene

Dat is zeker voor de bijen dan dat die roosjes hier in de tuin nog weer knoppen aanmaken, al heeft het al vaak ‘s nachts gevroren. Misschien slaat de natuur dit jaar de winter over?
Mooie ‘kerstboom’ zeg :-)

Irene, (URL) - 05-12-’20 19:57
Jan K. alias Afanja

Ach, mocht het gaan stormen dan heb je altijd de foto van je kerstboom nieuwe stijl.
Hier zijn we nog niet aan de kerstverlichting toe. Vanmiddag binnen de nodige beperkingen Sinterklaas gevierd met kinderen en kleinkinderen. Het was anders dan anders, maar niet minder gezellig.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-12-’20 00:24
Sjoerd

Ik ga morgen pas op de versiertoer…

Sjoerd, (URL) - 06-12-’20 08:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.