O zo koud!

De foto is van gisteren toen de zon nog vrolijk scheen, dat was vandaag een stuk minder, het was druilerig, koud en somber. 

Gelukkig had ik vanmorgen al een frisse neus gehaald voordat het koffiebezoek kwam. De prijzen van de duiven werden nog wel bij ons bezorgd hoewel Joop ze niet meer hoefde uit te zoeken. 

Een ouder echtpaar dat de prijzen maakt en soms ook bezorgd, we kennen ze zodoende al een paar jaar en toen ik de deur open deed vroegen ze netjes of het mocht zonder mondkapje en dat mocht, ruimte zat binnen.

Bijgepraat bij de koffie en de prijzen gelost, inmiddels regende het.

Daarna verder met mijn kleurwerkje.

Ik ben met iets lastigs bezig, geen idee of het wat wordt. Tot nu ben ik hoopvol maar dat kan zo maar ineens anders zijn. En daar was ik zo geconcentreerd mee bezig dat ik Paule helemaal vergat! Vanmorgen nog wel aan gedacht, maar ja het weer lokte ook niet en ik was lekker bezig, tot de telefoon ging, of ik al aan de deur geweest was....... 

Snel naar de Dijkhuisjes gefietst en samen met Paule dus toch nog even een frisse neus gehaald. Best lekker, maar o zo koud!

Ria Woensdag 09 December 2020 at 6:23 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vier reacties

Renesmurf

Ik draag wel een mondkapje bij me, als mensen het willen zet ik hem op, anders niet. Hier was het koud, maar droog, en vroeg donker.

Renesmurf, (URL) - 09-12-’20 22:53
Jan K. alias Afanja

Goh … zon … lekker! Dat hebben we hier deze week nog niet meegemaakt. Het is hier niet alleen koud, maar ook grijs en saai buiten. Ik ga er wel iedere dag even uit, maar om nou te zeggen dat het lekker is …? Nee dus.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-12-’20 09:49
Sjoerd

In principe zet ik overal een mondkapje op als ik bij vreemde mensen moet zijn.

Sjoerd, (URL) - 10-12-’20 11:18
Margo

Je hebt gelijk hoor Sjoerd. Iedereen moet zn eigen verantwoordelijkheid nemen.

Margo, - 10-12-’20 17:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.