Samen

De zon was er vanmorgen, het was niet al te koud, dus we waren al snel buiten. Ik besloot een flink rondje te doen en Joop dacht hetzelfde, hij stapte op de fiets. Het was nog lekker rustig in de polder.

Al met al was ik erg blij dat ik het zo gedaan had want al lopend betrok het al snel. Toch lekker 7,5km gelopen en Joop 40 gefietst. Ik was het eerste thuis.

Vanmiddag niet meer naar buiten geweest. Geen zin, het zag er koud uit en ik had wat leeswerk te doen voor Sil. Verslagen schrijven is best lastig, dus ik las eens wat en verbeterde waar ik dacht dat dat eventueel kon. Niet dat ik dat nu zo goed kan maar samen weet je meer.

Toch leuk als je je nog eens een beetje nuttig kunt maken voor je kinderen, ook al is het op afstand.

Ria Zondag 13 December 2020 at 6:37 pm | | Standaard

drie reacties

Renesmurf

Het was een heerlijk dagje om fijn binnen te zitten, vond ik. Temeer daar ik de hele week al buiten was, dit weekeinde hoefde dat niet.

Renesmurf, (URL) - 13-12-’20 23:39
Sjoerd

Het weer kan inderdaad wel beter…. Zonnetje erbij… Maar goed dat we dat niet zelf kunnen bepalen.

Sjoerd, (URL) - 14-12-’20 08:13
Jan K. alias Afanja

Het polderland ziet er met wat zon een stukje vriendelijker uit dan zonder. Hier bij ons heb ik de zon al te lang niet meer gezien. Jammer, want wat zon doet de mens goed in deze donkere coronatijd.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-12-’20 12:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.