Struikelwerk

De Tibouchina waar ik het eergister over had. Elke dag nieuwe knoppen die open gaan, hij weet van geen ophouden. Ik heb in de achtertuin geen extra versiering nodig hoor, dit vind ik Kerst genoeg. Nog vijf nachtjes en het is weer voorbij.

Bijna drie..... jaar geleden, bestelde ik twee blocks van 50 vel, daar is er nu bijna (nog 1 vel) eentje van op!

Een paar dagen geleden dacht ik dat ik eigenlijk beter gelijk nieuwe kon bestellen, maar nu ik het opgezocht heb en zie dat ik er bijna drie jaar mee doe wacht ik toch nog maar even. Tegen de tijd dat deze op is kan er wel van alles gebeurd zijn, maar voorlopig kleur ik 'vrolijk' verder.

Afgelopen nacht struikelde ik over het bed, ik moest nodig naar de wc en nam de bocht te kort met vreselijke gevolgen, tenminste dat dacht ik toen ik daar lag. Ik had iets horen knakken en dacht dat mijn neus gebroken was, daar viel ik namelijk recht op. Eerst schreeuwde ik er lustig op los want het deed pijn! Even later besefte ik dat het niet voor niets gebeurd was en probeerde op te staan om mijn weg verder te vervolgen, dat ging gelukkig.

En wat deed Joop? Die bleef lekker liggen, gaf geen sjoege en dacht, oh dat is Ria die is over het bed gestruikeld...

Sjoege (Amsterdams) reactie (geen sjoege geven = hij doet alsof zijn neus bloed)

Ria Zondag 20 December 2020 at 6:02 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zeven reacties

Sjoerd

Verstandige zet van Joop… Canson, prima papier…

Sjoerd, (URL) - 20-12-’20 19:16
Heleen

En je schrijft niet hoe het is afgelopen! Geen bloedneus of een gebroken neus en ook niet in je broek geplast? Dan is het gelukkig goed afgelopen en is Joop slim geweest om te blijven liggen. De volgende keer toch maar een lampje aandoen.

Heleen, - 20-12-’20 19:25
Jan K. alias Afanja

Wij hebben een lampje met een bewegingsmelder onder het bed. Zodra ik ook maar een voet op de vloer zet, gaat die lamp aan. Ik kan het je van harte aanbevelen. Ideaal!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-12-’20 21:55
Ellen

Dat was dus struikelblock. Gelukkig alles nog heel.

Ellen, - 21-12-’20 09:34
John

Het was dus gelukkig niet je neus, stel je voor. Je kunt lelijk terechtkomen met zoiets. Ik slaap altijd als een blok, maar als er iets is ben ik wakker.

John, (URL) - 21-12-’20 14:44
Irene

Ik kreeg een foutmelding mbt de spamvraag maar mijn reactie kwam wel goed door…

Irene, (URL) - 21-12-’20 15:18
Irene

Nou moe. Reactie toch weg. Ik vond dat lampje van Jan slim, meer had ik niet te vertellen

Irene , (URL) - 21-12-’20 15:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.