Jarige Sil

Morgen of vandaag de 28ste is onze jongste jarig. Ze zit tegenwoordig midden tussen de baby's en volgt de opleiding kraamzorg. Na eigenlijk haar hele leven van alles gesjouwd te hebben wil ze eindelijk weleens iets 'zijn' en dat gaat dan meer om het gevoel dat ze er zelf bij heeft denk ik en een beetje leren kan geen kwaad zeker niet als je er ook nog voor betaald krijgt.

Met hard werken heeft ze het altijd wel gerooid. Niet dat ze dat nu niet doet want de studie is ook best pittig en als moeder heb je natuurlijk ook praktijk ervaring. Leren terwijl je werkt bij Naviva

Morgen/vandaag wordt ze 51, die teller loopt gewoon door. Ik denk dat we even zullen beeldbellen, want ze moet 'gewoon' werken. Die baby's trekken zich van Corona niets aan.

Wat een storm vandaag!  Bella rammelde me wakker en het was totaal geen weer om naar buiten te gaan, vanmiddag toen ze een beetje was gaan liggen even een klein rondje. Verder lekker zitten kleuren, we vermaken ons best. 

Ik had me nog wel af mogen of onze buitenboom wel stormvast was en ja dat was hij, hij ving te weinig wind om om te waaien.

Ria Zondag 27 December 2020 at 6:35 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

Irene

Zo dat is echt iets heel anders, maar waarom niet. Je bent nooit te oud om te leren

Irene, (URL) - 27-12-’20 20:36
Ellen

Gefeliciteerd met de verjaardag van jullie jongste dochter. Op de foto straalt ze de liefde voor haar vak uit.

Ellen, - 27-12-’20 21:25
Renesmurf

Het was echt binnenblijf weer, en dat heb ik dus ook maar gedaan. Iedereen die jarig is gefeliciteerd en nog vele jaren.

Renesmurf, (URL) - 27-12-’20 22:47
Jan K. alias Afanja

Gefeliciteerd met Sil haar verjaardag.
Leuk dat ze na wat omzwervingen haar roeping heeft gevonden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-12-’20 11:34
ria

Bedankt voor jullie felicitaties! We hebben gebeeldbeld, ze ziet er goed uit :-)

ria, (URL) - 28-12-’20 19:51
hanscke

Nog gefeliciteerd, en wat moedig om nu nog aan een opleiding te beginnen. En die is best pittig, ik heb zelf les gegeven aan kraamverzorgsters in spe. de eerste 2 jaren waren toen gezamenlijk met VZ, met voor de kraam een aanvullend lespakket.

hanscke, (URL) - 29-12-’20 19:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.