Lekker gewoon

Ondanks dat hij een feestelijk tintje had was het fijn een gewone dag en deden we elk ons eigen ding. Het was wel erg koud merkte ik bij het ochtendrondje, ik had niet eens mijn muts op gezet.

Joop haalde tweedehands puzzels op in Middelburg die hij daar gekocht had en ondertussen wandelde ik weer eens een rondje met het hondje, al had hij helemaal geen zin dit keer, hij vond het ook te koud denk ik, of was bang voor jagers of vuurwerk, want dat is hij.

Morgen nog even oud en nieuw en dan hebben we het weer gehad, ik heb mezelf al tien keer afgevraagd welke dag het nu eigenlijk is vandaag en telkens ben ik het weer kwijt, het is woensdag! Vrijdag nieuwjaar en dan is het weer weekend.

Vanavond kwam er een rits met verlichtte trekkers voorbij, zo mooi om te zien! Ik was te laat toen ik aan een foto dacht waren ze al bijna voorbij. En toen ik eens Googelde zag ik dat het landelijk was.

Nog maar een fotootje gepikt, niemand die dat erg vindt denk ik.

Ria Woensdag 30 December 2020 at 7:05 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

ria

ik heb ondertussen al zoveel mooie filmpjes voorbij zien komen, zoek ze zelf maar op als je benieuwd bent.

ria, (URL) - 30-12-’20 22:27
Renesmurf

Volgende week zal alles weer normaal zijn en over twee weken helemaal. En dan wordt het ook alweer merkbaar langer licht, dat bevalt toch beter.

Renesmurf, (URL) - 30-12-’20 22:54
Jan K. alias Afanja

Ik heb hier weer geen trekker voorbij zien komen.
Nu Aafje na de kerstvakantie niet weer aan het werk gaat, zullen wij hier de dagen ook nog wel eens vaker kwijt zijn. ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 31-12-’20 14:44
Ellen

Hier ook boern Kerstrun Stroe via diverse plaatsen naar Nijkerk geweest op Kerstavond. Door de boeren Kerstpakketten afgeleverd bij een aantal verzorgingshuizen. Zag het in de media.
Weet ook vaak niet welke dag het is.

Ellen, - 31-12-’20 16:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.