Somber en koud

Het eerste natuurlijke cadeautje van dit jaar.

Mijn oog viel er vanmorgen op, groen waar anders geen groen is, zoiets.

De blauwmaanzaadbollen die ik kocht vorig jaar om naar Margo te sturen en dat ik later gewoon vergat. Het zaad ontkiemt en het ziet er zo wel erg leuk uit.

Dat was dan ook het enige leuke van deze sombere koude zondag.

Ik was wel vroeg op en ook al vroeg aan de wandel.

Lekker zitten kleuren verder.

Ria Zondag 03 Januari 2021 at 6:24 pm | | Standaard

zes reacties

hanscke

We hebben hier nog wel wat zon gehad. Eerst de kerstboom opgeruimd, toen andere aan kerst gerelateerde voorwerpen verwijderd en nu voelt het weer lekker kaal. Morgen maar even een poetsdag inlassen

hanscke, (URL) - 03-01-’21 19:50
Ellen

Dank je wel voor het delen van de foto’s van je ontdekking vandaag. Hier de hele dag grijs met 5 tellen zon tussendoor. Maar heerlijk wandelweer want met 4 graden en windstil en geen regen is dat toppie.

Ellen, - 03-01-’21 21:13
Jan K. alias Afanja

Dat zijn van die verrassende wendingen waar je met natuurlijk materiaal af en toe tegenaan loopt. Altijd leuk voor de foto!
Vanmorgen en aan het begin van de middag hadden we hier nog wel wat zon, halverwege de middag werd het bewolkt en waterkoud.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-01-’21 21:58
Sjoerd

Ik heb vandaag ook maar even een stuk gewandeld, maar het was gatverpielekes koud buiten. Hele mooie foto’s. Daar let je normaal niet meer op in deze tijd.

Sjoerd, (URL) - 03-01-’21 22:05
Margo

Ja, dat is toch even een klein vooruitblikje naar de lente! Hoop dat ze gaan bloeien. Al lijkt het me lastig. Hier ook 50 kleuren grijs, geen bal aan.

Margo, - 04-01-’21 01:11
John

Dit heb ik nog nooit eerder gezien. Erg apart. Ik vind die kou wel lekker, zeker ook omdat ik het bijna nooit koud heb.

John, (URL) - 04-01-’21 08:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.