In- en opstappen

Het is allemaal wat, Trump hier, Corona en de vaccinaties daar er lijkt weinig anders meer te bestaan. 

En dan de vraag of je HET wel of niet doet!

Nou ik ben eruit hoor, ik wacht de ontwikkelingen nog wel even af, het is me allemaal net wat te vaag. Daar komt nog bij dat mijn bubbeltje wel erg klein is. Ik kom niet in drukke gelegenheden, wel af en toe in een winkel maar op stille momenten, de deur wordt niet plat gelopen door Jan en alleman, dus nee!

Verder moet iedereen het maar zelf weten en misschien dit filmpje eens bekijken. of dit artikel eens te lezen.

Vroeg op de boodschappentoer vanmorgen! Joop ging mee zodat ik alleen uit hoefde te stappen voor de winkels want voor tien uur kun je gewoon door Zierikzee rijden. Bij de Lidl stond al een rijtje maar met m'n briefje was ik zo klaar. De reformwinkeldeur zat nog op slot maar ik mocht naar binnen, de notenwinkel was ook leeg en toen ik zag dat bij de DA licht brandde mocht ik daar ook naar binnen nadat de deur van het slot ging. Wat een luxe!

We hebben nu voor drie jaar shampoo want die was in de aanbieding en ik kan mijn nagels weer vijlen.

Na de koffie was het nog steeds vroeg, dus Joop stapte op de fiets en ik in mijn schoenen.

En vanmiddag nog een keer een rondje met het hondje, het was heerlijk buiten, zon, zo goed als geen wind en niet koud. Sneeuw hoeft voor mij niet hoor, er ligt al blubber zat in de Kromte en al dat strooizout wat ze dan weer neer gaan gooien... bleh.

Ria Vrijdag 08 Januari 2021 at 4:42 pm | | Standaard

drie reacties

John

Tja, ik las gister de ontwikkelingen in Engeland. Als ons dat te wachten staat. Ik ga wel om die prik trouwens.

John, (URL) - 09-01-’21 08:39
Sjoerd

Ja, die Trump heeft er wat van gemaakt, lijkt wel dat hij aanstuurd op een burgeroorlog. En dan volhouden dat het een democratisch land is.

Sjoerd, (URL) - 09-01-’21 08:59
Francien.

En ik ga wel degelijk voor de prik. Het is niet alleen zorgen voor mij zelf, maar ook voor de gemeenschap. En meer zeg ik er niet over.

Francien., - 09-01-’21 10:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.