Knuffeltijd

Waar zullen we het eens over hebben, want het is nogal wat allemaal hè.

Nieuwe Corona maatregels met o.a. de nachtklok. Niet dat wij daar ook maar iets van zullen merken maar toch, best ingrijpend en het is al zo stil 's avonds en 's morgens.

Een nieuwe Amerikaanse president, waar wij allemaal of toch de meesten van ons erg blij mee zijn. Wij hebben net naar zijn inwijding zitten kijken, erg luguber met al die mondkapjes. Tot er opeens geknuffeld werd, ik ben daar helemaal niet zo op tegen hoor, maar toch vraag je je dan af of dat zomaar kan.. ik vroeg het aan Joop, want die weet alles. Iedereen is getest natuurlijk, zei hij. Dat zal het zijn natuurlijk, maar waarom dan die flauwkul van die mondkapjes?

Verder is de poot van mijn bril afgebroken tijdens ons dagelijkse knuffelminuutje, langer houden we het niet meer vol, maar mijn bril is wel kapot nu. 

Gelukkig heb ik nog veel reservebrillen en dan pak ik altijd weer naar dat oude brilletje waar ik alles nog prima mee zie zeker sinds 2003 want daar heb ik hem al op bij het voeren van Levi

Die klokken van de bovenste foto hebben natuurlijk niets met de avondklok te maken maar meer met de watersnoodramp.

Schenking van 16 klokken door een Wageningse toneelgroep. bron Zeeuws archief.

En nu maar wachten op al die avondklokbabies zo rond eind oktober, begin november.

Ria Woensdag 20 Januari 2021 at 7:21 pm | | Standaard

drie reacties

Renesmurf

De mondkapjes begrijp ik ook niet, dat is allemaal symbolisch en naar. De avondklok stelt ook niet zoveel voor. Ik trek me er niks van aan, ben ben sowieso niet laat meer buiten. Nou ja, behalve als ik het oud papier bij de weg zet.

Renesmurf, (URL) - 20-01-’21 20:47
Sjoerd

het is me wat allemaal, maar je hebt gelijk, ik denk dat ze nu een betere president hebben in Amerika.

Sjoerd, (URL) - 20-01-’21 21:23
Jan K. alias Afanja

Biden en Harris zullen geen wonderen kunnen verrichten, maar het is in elk geval hoopvol na de donkeren jaren met die trol als president.
En wat de maatregelen betreft, ik laat het eerst maar over me heen komen. Ik maak mijn avondwandeling in geval van nood wel in de tuin. Mij krijgen ze niet gek.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-01-’21 00:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.