Brillen en fietsen

Vanmorgen viel ik bijna om toen ik mijn schoenen pakte, ik was een beetje dizzy en ik denk dat het door de bril komt waar ik nu mee loop omdat de goede stuk is. Volgende week maar een nieuw montuur uitzoeken. Opmeten hoeft niet want ik heb hem pas een jaar.

Vroeger (een paar jaar geleden) vond ik het altijd leuk als ik aan een nieuwe toe was, maar dat wordt ook steeds minder, ook omdat ik gewoon geen leuke monturen zie, Die grote vind ik afschuwelijk, voor mij tenminste, felle kleuren hoef ik ook niet, dat wordt weer wat en ook vervolgd.

Vanmiddag heb ik bijna 20km gefietst. Er waren een paar boodschappen nodig en onderweg bedacht ik er nog iets bij, ik ben er moe van.

Verder lekker aan het kleuren, het huishouden laat ik maar voor wat het is, dat komt wel weer een keer.

De foto komt van het brillenmuseum vandaan, daar liep ik jaren geleden eens een middagje rond, ze dachten dat ik van de krant was ofzo en ik maar foto's maken, die allemaal mislukt waren omdat het er veel te donker was.

Er is nog wel een facebookpagina maar het museum zelf bestaat niet meer.

Ria Zaterdag 23 Januari 2021 at 7:15 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Eén reactie

Sjoerd

Een goede bril is toch wel noodzakelijk. Dat merk ik ook met tekenen en schilderen. ik ben geloof ik ook langzaam weer aan een nieuwe toe.

Sjoerd, (URL) - 23-01-’21 22:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.