Restverwerking

Het papier wat ik anders gebruik is mooier en steviger, maar ik had nog een oud blok te liggen met wat vellen erin en die ben ik nu aan het opmaken met stompjes potlood die te lang zijn om al in het restkistje te doen. Het papier doe ik door de helft, het is dus restverwerking wat ik doe. Net zo zoet als anders en het mot toch op, weggoien doe ik niets en anders blijft het maar liggen.

Vanmorgen deed ik samen met Mir een nieuwe bestelling, zij is ook weer aan het schilderen en zo zijn we samen sneller boven de verplichte verzendkosten.

Corona doet soms ook best goede dingen, zo is zij wegens de gedwongen sluiting van haar zaak weer begonnen en heeft een voor haar speciaal plekje in de duinen nageschilderd. Ze kwam 'eventjes' op de fiets, goed bezig dus!

Laatst vond ik een boekje, ik denk uit de eerste klas. Ik vind vooral dat hoedje van dat huisje met die stoompijp erg leuk en haar bomen zagen er ook nog heel anders uit. 

Ik wilde het eigenlijk aan haar geven vanmorgen maar dat vergat ik...

Ria Maandag 25 Januari 2021 at 4:54 pm | | Standaard

acht reacties

Ellen

Zeker leuk dat hoedje. Maar haar schilderwerk is prachtig.

Ellen, - 25-01-’21 19:43
Renesmurf

Ja, je moet er maar van houden natuurlijk. Ik heb alhier nog wat kindertekeningen hangen van mijn nichtjes, en dat blijft zo.

Renesmurf, (URL) - 25-01-’21 21:59
Sjoerd

Haar bomen hebben voor mij wat menselijke trekjes, moeilijk uit te leggen, maar ik vind ze daardoor ook erg mooi. Wellicht een stil verlangen naar…

Sjoerd, (URL) - 25-01-’21 22:26
Jan K. alias Afanja

Dat schilderij van Mir vind ik erg mooi!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-01-’21 00:12
Dhyan

Ook niet onverdienstelijk.

Dhyan, - 26-01-’21 13:12
Margo

Mooi hoor! Die van jou en die van Mir.
Er bestaan potloodverlengers voor die stompjes, alleen is de Luminance vrij dik, weet niet of er voor dit potlood ook verlengers bestaan.

Margo, - 27-01-’21 17:19
ria

Ik kan ze heel ver opmaken hoor en over die potloodverlengers lees ik weinig goede berichten. Ik doe er wel een keer iets leuks mee als ik er veel heb ;-0

ria, (URL) - 27-01-’21 17:23
hanscke

Het schilderijtje van Mir vind ik erg mooi. Kindertekeningen terugvinden, iets leukers bestaat bijna niet.

hanscke, (URL) - 28-01-’21 11:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.