Klaar of niet

Het wordt alweer lekker vroeg licht 's morgens en als ik een beetje behoorlijk geslapen heb ben ik weer blij met de nieuwe dag en als het niet regent is het weer nog een verrassing als het gordijntje naar boven gaat.

De dagen zijn ook werkelijk ineens een stuk langer lijkt het wel. Lekker bezig de hele dag met vanalles en nog wat.

Het speenkruid bloeide al langer daar had ik alleen nog geen foto van geplaatst, nu wel. Die eerste bloeiers moeten echt even vastgelegd worden.

Alle duivenspullen zijn vandaag opgehaald, de zolder is weer leeg. Dat wil natuurlijk niet zeggen het nu echt afgelopen is, welnee... (wordt vervolgd)

De bijen zijn wel afgelopen, die hebben de winter niet overleefd. De kasten en verdere spullen komen te koop. Het was het proberen waard maar Joop heeft er geen zin meer in, het is te inspannend en te vermoeiend om in de kasten te werken en honing slingeren of op welke manier dan ook te verkopen hebben we ook geen zin meer in.

Ria Donderdag 25 Februari 2021 at 7:01 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

vijf reacties

Jeanne

Weer tijd voor iets anders!

Jeanne, (URL) - 25-02-’21 21:48
Renesmurf

Arme bijen, het zij zo. Dan maar een andere hobby zoeken als je toch bezig wilt zijn. We zitten bijna in maart, het gaat weer de goede kant op.

Renesmurf, (URL) - 25-02-’21 21:59
Jan K. alias Afanja

Zonde van de bijen en jammer dat het niet meer de gehoopte hobby was.
De dagen zullen voorlopig alleen maar langer worden, hoewel het de komende dagen wel weer wat kouder gaat worden, lijkt het toch lekker zonnig te blijven.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-02-’21 23:55
Sjoerd

Volgens mij kan Joop zijn draai niet goed vinden.

Sjoerd, (URL) - 26-02-’21 10:26
ria

@Sjoerd, het zou wel gaan maar het kost hem gewoon teveel inspanning, te vermoeiend, het moet wel leuk blijven.

ria, (URL) - 26-02-’21 10:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.