Gezelligheid

Omdat ik vergeten ben de echte taart op de foto te zetten en hij al voor de helft op is, zullen jullie het met deze moeten doen en die mag er ook zijn! Het gaat goed met Ienepien!

We genoten van de voorjaarszon en wandelden naar Brouwershaven. Bankjes genoeg en mensen aten een patatje of visjes en wij een ijsje.

We maakten er een rondje van en maakten wat foto's onder het kletsen. Ina van het landschap waarbij ik behoorlijk in de weg stond natuurlijk.

En kijk engelenhaar zagen we ook, niet in het grasland maar gewoon op de klei, het blonk ervan. De spinnetjes zijn niet dood, zij leven.... of zou het toch zo halfverwege de middag de ochtendmist nog zijn...

Mooi was het in elk geval.

Na de prei ging ze weer op huis aan, want ja de avondklok... maar toch ook nog lekker licht en op tijd weer thuis na een gezellig samenzijn.

Ria Zaterdag 27 Februari 2021 at 7:20 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Renesmurf

Ja, we gaan langzaam maar zeker de goede kant weer op. Hier mag op de markt alleen eten verkocht worden, en men moet dan ergens anders gaan zitten om het op te eten, of staand, bizar.

Renesmurf, (URL) - 27-02-’21 21:05
Ina

Wat een mooi gezicht op de Zeeuwse klei. Net een zijdendeken. Mooie foto’s Ria. Ik heb genoten vandaag. Het Zeeuwse landschap is zo mooi.

Ina , - 27-02-’21 21:32
Ellen

Wat een prachtige foto’s. Fijn dat het goed gaat met Ina. Zie veel gelijkenis terug in de foto’s van je dochters.

Ellen, - 27-02-’21 21:54
Jan K. alias Afanja

Prachtige foto’s van al die kleine druppeltjes.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-02-’21 00:40
Sjoerd

dat is fijn om te horen dat het allemaal goed gaat. En zo’n mooie wandeling doet niemand kwaad.

Sjoerd, (URL) - 28-02-’21 08:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.