Archiveren

Toch maar gelijk naar buiten vanmorgen ook al zag het er niet erg aantrekkelijk uit maar met gisteren nog in gedachten kon het toch zo erg niet zijn, dacht ik..

Dat viel behoorlijk tegen, ik stapte flink door om warm te blijven en snel aan de koffie te ztten.

Daarna maakte ik nieuwe mapjes 2021 aan op mijn extra fotoschijven en zorgde dat alles weer netjes in het archief kwam. Ik weet hoe onzinnig het is want alles ligt gewoon hier op mijn kamertje en bij brand is alles weg, behalve alles wat bij Photobucket staat. Die schijven zijn meer voor de kinderen, die allicht nooit meer naar die prachtige natuurfoto's kijken, maar goed, ze zijn er wel.

De volgende serie reisfoto's van Joop is uit 2003, de reis ging toen naar BC Churen Himal van 22 september tot 20 oktober. De reis dat we nog bijna geen contact hadden, we belden af en toe als hij in de bewoonde wereld was.

Het was mijn eerste blogjaar, dus mijn belevenissen tijdens die vakantie kon ik ook teruglezen (en jullie dus ook), al is dat eerste blogjaar wel wat verwarrend omdat ik het later overzette uit Blogger per week.

Ik kreeg veel bezoek en breide truitjes voor de kleinkinderen die toen nog klein waren, ook toen al zeurde ik over mijn schouder en of het maar niet al teveel pijn mocht gaan doen. Daarna heb ik best nog veel truien gebreid, dus ik heb vanmiddag mijn breiwerkje ook maar weer opgepakt, koud buiten en knus binnen.

Joop zijn fiets kreeg een beurt en omdat zijn licht het niet deed en ze het zo snel niet konden vinden kreeg hij een ruilfiets mee, maar hij vond het blijkbaar ook geen weer om te fietsen.

De foto's van het reisverslag van Joop staan hier en hieronder

Ik plaats ze ook rechtstreeks op facebook dus daar kan je ze eventueel ook bekijken.

Verhalen van Joop blijven uit, maar vragen mag altijd natuurlijk.

Ria Maandag 01 Maart 2021 at 6:36 pm | | Standaard

drie reacties

Renesmurf

Het is altijd leuk om er mee bezig te zijn, en leuk dat je er aan toe komt. Daar is het om te doen, bezig zijn. En later, wie het ook mag zien of niet, daar krijg je toch niks meer van mee.

Renesmurf, (URL) - 01-03-’21 21:39
Sjoerd

Fietsen moet uiteraard wel plezierig zijn, en dat gaat het fijnste op je eigen fiets. Toch leuk dat je nu weer een stukje terug in de tijd bezig bent. Sweet memories.

Sjoerd, (URL) - 02-03-’21 08:54
Jan K. alias Afanja

Ik houd er ook van om wat orde te hebben in mijn foto-archief. Bij zijn de mappen voor het eerst halfjaar van 2021 ook klaar om gevuld te worden. Aan het scannen van oude foto’s ben ik alweer een tijdje niet toegekomen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-03-’21 10:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.