Verschillen

Wat een fantastische dag alweer! Alles bij elkaar 15km gelopen.

Vanmorgen eerst met de jongens van DVC zitten chatten, de wimpel die ik voor Mir wilde bestellen had nogal wat voeten in de aarde en achteraf bleek dat helemaal niet nodig, het zat gewoon verkeerd in mijn hoofd, dat kan gebeuren natuurlijk maar het gaf wel een hoop extra rompslomp met kleurnummers.

Gelukkig kwam het allemaal goed en kon de fout nog voor het bedrukken voorkomen worden, mede dankzij het leuke contact via de chat. Ik vind dat soms erg handig en Jan Willem en Sieco hebben me heel vriendelijk geholpen. Die zullen soms ook wel gedacht hebben...

Daarna een rondje door de polder richting Dreischor en Schuddebeurs. Ik had net bovenstaande foto gemaakt toen er een auto vol in de remmen ging en net zo hard weer achteruit kwam. Het raampje ging naar beneden en er werd me niet al te vriendelijk gevraagd waarom ik een foto van ZIJN huis nam.

Nou dan zeg je niet dat dat is omdat het er nogal verwaarloosd uit ziet, er lag geen pan meer op het dak, dus ik zei maar dat ik het een mooi huis vond, dat was het ook zeker geweest en zal het wellicht ook wel weer worden. Dat vonden er blijkbaar meer zei hij, er worden zeker vaker foto's gemaakt, ik loop daar anders nooit, ken het hele huis niet.

Ik voegde eraan toe dat ik geen kwade bedoelingen had. 'Hoe heet je', vroeg hij nog, ik noemde mijn naam en hij keek de twee bloedjes aan die naast hem zaten, of ze het maar even voor papa wilden onthouden want dat zou hem vast niet lukken. Zo leer je je kinderen fatsoenlijk om te gaan met anderen.

Als je niet wilt dat anderen zien wat voor bende het bij je huis is moet je er een muur omheen zetten en als je een slecht geweten hebt ook.

Toen heb ik ook nog maar een foto van het huis van de buurman gemaakt, ik was nu toch bezig. Die bouwt gewoon een nieuwe.

Ria Dinsdag 02 Maart 2021 at 6:32 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Ik had die man gewoon verteld dat ik een foto nam omdat het een zootje daar was…

Sjoerd, (URL) - 02-03-’21 21:41
Jan K. alias Afanja

Dat je die man je naam nog vertelde, hij had wat mij betreft in een knoop kunnen waaien.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-03-’21 11:30
ria

:-D :-D

ria, (URL) - 03-03-’21 12:02
Margo

Stomme vent, wilde even intimideren. Als mij gevraagd wordt waarom ik iets fotografeer zeg ik: omdat ik alles fotografeer. En als iemand doorzeurt of het verboden is dat te fotograferen. Waar het bordje staat. Maar als iemand erg agressief doet ben ik voorzichtiger. Voor je het weet heb je een knal voor je kaken. En op onze leeftijd vechten we niet meer terug hè? :-D
En nooit je naam vertellen. Gaat hem geen hol aan.

Margo, - 07-03-’21 10:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.