Rommelig

Het was een beetje rommelige dag. Ik was uitgenodigd op de koffie, dat gebeurt eigenlijk nooit, niet dat ik daar zo'n behoefte aan heb, maar nu een keertje bij de achterbuuv na vijf jaar was wel leuk. 

We zitten net lekker aan de zelfgebakken appeltaart als Mir belt, paniek, geen water en agenda vergeten, help! Joop zat op fiets, dus ik deed de laatste happen van de heerlijke appeltaart en reed richting Burgh. Gelukkig vond ik de agenda snel, water had ze inmiddels ook weer, er was ergens iets doorgezaagd, probleem verholpen!

En omdat ik nu toch in Scharendijke was ook gelijk maar boodschappen gedaan, zonder briefje... het meeste had ik wel geloof ik, maar onderweg kwam ik er al achter dat ik bananen vergeten was. Gelukkig kon ik die gelijk met de vis in Brouwershaven nog scoren.

Het was koud en er stond tijdens de buien weer een flinke storm, niets minder dan gisteren en ik vroeg me af of ik nog wel naar buiten zou gaan, tot ik me realiseerde dat het vrijdag was vandaag en ik dan altijd een rondje met het hondje doe. Lekker toch nog even de polder in!

Na een pauze van een paar weken weer een tekening klaar.

Ria Vrijdag 12 Maart 2021 at 4:53 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Je hebt van die dagen… Gelukkig loopt het allemaal toch wel, maar toch.

Sjoerd, (URL) - 12-03-’21 20:44
Renesmurf

Ik heb altijd in mijn telefoon staan wat ik nodig heb, pas dan ben ik gerustgesteld dat ik het kan onthouden.

Renesmurf, (URL) - 12-03-’21 21:10
Jan K. alias Afanja

Mooi, dat bekertjesmos in die tekening.
Of zit ik naar een bos bloemen te kijken …?

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-03-’21 00:35
ria

Bekertjesmos kan ook, het kan allemaal.

ria, (URL) - 13-03-’21 08:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.