Doe je het, of doe je het niet!

Zo, wij hebben gestemd! We wilden het eerst schriftelijk doen, maar de sluitingsdatum daarvan was verlopen voordat we er erg in hadden. Gelukkig is er de mogelijkheid voor ouden van dagen wat eerder te gaan en Joop deed dat in Renesse, wel een stukje rijden maar goed. Ik had hem gemachtigd, dat scheelt weer in het besmettingsgevaar en we waren het eens deze keer dus weinig kans op fraude.

Achteraf ben ik wel blij dat dat schriftelijk stemmen niet door is gegaan want dat blijkt niet overal even goed te zijn gegaan. Lezen is ook erg moeilijk blijkt maar weer.

Dan hebben we ook nog het gedoe met het vaccin Astrazeneca wij krijgen dat niet daar zijn we te oud voor. Joop heeft al wel bericht gehad maar weet nog niet wanneer hij aan de beurt is, ik heb nog helemaal niets gehoord, maar ik ben natuurlijk ook een stuk jonger. Ik krijg ook iets anders dan Joop blijkbaar, alhoewel je ook kunt bellen of je samen met je parter mag komen en dan zullen we wel hetzelfde krijgen. Best vaag allemaal.

Joop kan niet wachten, mij kan het niet lang genoeg duren.

Maandagmorgen. Ik poetste eens het een en ander. Als je een tijdje niet al teveel doet zie je vanzelf wat er weer eens aan de beurt is en dan komt er vaak nog wel iets bij. Lekker hoor, de zon scheen naar binnen (zo nu en dan) dat poetst gezelliger.

Het is toch ongelooflijk hoe die narcissen overeind blijven in al dat stormgeweld en het is nog lang niet over.

Ria Maandag 15 Maart 2021 at 6:27 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

wat mij betreft kan het ook niet snel genoeg gaan. Beter dan op je tenen lopen.

Sjoerd, (URL) - 15-03-’21 20:09
hanscke

Die vaccinatie is nog een heel gedoe en nog lang niet klaar. Ik ga gewoon zelf stemmen, sterker nog, ik ben dit jaar stemburolid. Er zijn zoveel voorzorgmaatregelen zodat ik mij op geen enkele wijze bezorgd maak dat ik besmet raak.

hanscke, (URL) - 15-03-’21 20:26
Irene

Nog geen narcis te zien hier, veel te koud voor zulke verstandige bloemen ;-)

Irene, (URL) - 15-03-’21 21:53
Jan K. alias Afanja

Ik heb mijn stem gisteren ook al vast uitgebracht, dan is het maar klaar. Het was bij het stembureau hier in de wijk uitstekend geregeld. En ik kreeg nog een mooi rood kleurpotlood mee ook.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-03-’21 10:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.