Wegen is meten

De weegbrug gaat er niet echt op vooruit, ik maakte nog eens een foto omdat ik hem ook aan iemand anders wilde laten zien.

Vroeger stond er een huisje bij, zo werden de suikerbieten gewogen voordat ze gelost werden in de wachtende boot. Ik had het er al eens eerder over. 

Geen haven en wachtende boten meer te zien bovenop de dijk, maar wel een mooi natuurgebied met in de verte de Grevelingen.

Mijn middagrondje ging vandaag langs de Veerhoek om te zien of Heleen zin had om een stukje mee te wandelen en dat had ze. Zo konden we weer eens even bijpraten.

Het was een frisse boel deze dag, maar toch lekker gewandeld. Joop fietste een flink stuk met motor (45km) en Mir bijna net zo'n flink stuk (35km) zonder motor! Zoveel respect voor haar hoe ze bezig is weer zichzelf te worden, dat mag ook weleens gezegd, want zulke dingen gaan niet vanzelf! Ik zeg er ook niet al teveel over, maar een keer vind ik dat het moet kunnen. Diepe buiging voor mijn dochter! Corona heeft haar even de rust gebracht die ze nodig had.

Ria Zondag 21 Maart 2021 at 6:57 pm | | Standaard

zes reacties

Heleen

Och, ik wist helemaal niet dat Mirjam corona had gehad. Wens haar maar beterschap! De meesten zijn er niet zomaar van af helaas.
Het was lang geleden, december of zo, dat we samen hebben gewandeld. Het werd ook tijd om bij te praten, gezellig!

Heleen, - 21-03-’21 20:27
Sjoerd

Jammer dat zo’n weegbrug, ook al werd die niet meer gebruikt, gewoon wegrot en gesloopt wordt. Een beetje rust in het leven kunnen meer mensen wel gebruiken…

Sjoerd, (URL) - 21-03-’21 20:29
ria

@Heleen Mir heeft ook geen corona gehad hoor, gelukkig niet!
Ik was daarna nog wel een keer bij jullie geloof ik hoor, maar veel te weinig. Lekker in de zon theedrinken binnenkort ;-)

ria, (URL) - 21-03-’21 20:42
Renesmurf

Het was inderdaad vrij koud, geen aangenaam begin van de lente, toch hebben we het gelukkig weer gehaald.

Renesmurf, (URL) - 21-03-’21 21:27
Heleen

Ik verheug me er al op!!!

Heleen, - 21-03-’21 22:42
Jan K. alias Afanja

Wat een sneu restant van die oude weegbrug.
We zijn aan warmte toe, dat maakt het wandelen weer een stuk aangenamer.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-03-’21 00:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.