Blauwe maandag.

Maandag stofdag, vandaag tenminste wel. Joop fietste en ondertussen heb ik eventjes het hele huis gedaan zonder dat hij in de weg liep.

Vanmiddag keek ik eens even bij de nieuwe Lidl in Zierikzee, al weken open maar ik dacht ik laat eerst al die anderen maar gaan.... Het was er best druk, alles is groot, veel ruimte zodoende, maar voorlopig hou ik het weer even voor gezien daar.

Daarna nog een rondje door de polder, het was heerlijk weer en hoewel het vandaag geen opschoondag was nam ik toch maar weer eens een zakje mee voor de rommel en deed mijn rondje lekker op het gemak.

De boeren beginnen weer met van alles in de grond te stoppen, deze was aan het zaaien maar wat.....

Yesss! Het eerste vlas zit alweer in de grond, een heel groot perceel aan de Bosweg dat binnenkort weer prachtig blauw zal kleuren! Ik kan niet wachten.

Ria Maandag 22 Maart 2021 at 7:27 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

Sjoerd

En de boer, hij ploeterde door… Een dag opschonen is maar voor even fijn. De boetes moeten zo hoog worden dat mensen het wel zullen laten om rommel achter te laten.

Sjoerd, (URL) - 22-03-’21 20:56
Ellen

Wat een zonnig weer bij jullie. Hier wat regen vanochtend en een grijze maandag. Niet aantrekkelijk om te gaan snoeien in de tuin. Ja, fijn het voorjaar weer in. Vlas kom ik hier niet tegen, jammer genoeg. Geuren de bloemen van vlas ?

Ellen, - 22-03-’21 20:57
Irene

Ha vlas, mooi.

Irene, (URL) - 22-03-’21 21:11
Renesmurf

Je hoeft ook niet te wachten, leef gewoon door, het komt vanzelf allemaal wel. Hier kleurt alles in de zomer altijd geel, maar eerst mogen de rozen gaan bloeien, dat duurt nog wel even, nu zijn de krokussen. Geloof ik.

Renesmurf, (URL) - 22-03-’21 21:13
Jan K. alias Afanja

De loop de seizoenen en de werkzaamheden die erbij horen, gaan dus ook in pandemische tijden gewoon door. En da’s maar goed ook, alleen de temperatuur mag langzamerhand wel een tandje hoger, wat mij betreft.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-03-’21 09:35
mack

De taken zijn mooi verdeeld bij jullie. Jij schoonmaken en Joop zorgen dat hij niet in de weg loopt. ;)

mack, - 23-03-’21 15:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.