Tussen de buien

Is het niet vanwege corona of andere ongemakken, binnenzitten zullen we, nu weer vanwege sneeuw en hagelbuien. Wel vroeg op want Joop had een afspraak bij de kaakchirurg. Het vorige keer geplaatste implantaat was niet aangeslagen dus dat moet opnieuw, ondertussen ben je maanden verder en voordat er weer een kies staat bijna een jaar, dat moet toch sneller kunnen zou je denken. Deze afspraak was nog maar om te kijken of het alweer kon....nu weer een afspraak voor het plaatsen.

Daarna reden we naar Scharendijke, Joop naar de kapper en ik ondertussen naar de winkel, ik zie toch steeds vaker mensen zonder monkapjes waardoor ik ook de neiging krijg het maar niet op te zetten, zeker als het niet druk is vind ik het zo'n onzin. Maar goed we wachten nog even op de prik, ik kijk er naar uit (not).

Tussendoor zitten kleuren, maar na het avondeten kreeg ik toch aandrang even de frisse lucht in te gaan voor een klein rondje, volgens de radar zou het even moeten kunnen tussen de buien door, ik waagde de sprong.

Tot halfverwege de drie kilometer ging het goed en intussen had ik meewind, niets aan de hand een heerlijk avondrondje.

Ria Dinsdag 06 April 2021 at 7:19 pm | | Standaard

vijf reacties

Irene

Welja, het zijn buien en tussendoor kun je best naar buiten. Roel was een eind het bos in vanmiddag, ik appte hem ‘kom terug anders verdwaal je in deze blizzard’ want het ging flink tekeer, maar hij appte terug dat het daar bijna niet waaide, en hij was toch helemaal niet ver van huis.

Irene, (URL) - 06-04-’21 21:26
ria

Ja, dat is het, het zijn fikse, erg plaatselijke buitjes.

ria, (URL) - 06-04-’21 21:37
Renesmurf

Het lijkt wel winter, en de prik lost niks op. En dat je een heel jaar bezig moet zijn met een ingreep, is absurd, maar helaas ook niet anders.

Renesmurf, (URL) - 06-04-’21 22:23
Jan K. alias Afanja

Alweer een dag waarop ik niet verder gekomen ben dan de tuin om tussen de buien door een paar foto’s te maken van de hagel- en sneeuwresten. En warmte lijkt voorlopig helaas nog niet in zicht.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-04-’21 00:14
Sjoerd

Ik blijf lekker binnen met dit weer. Genoeg te doen hier.

Sjoerd, (URL) - 07-04-’21 07:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.