Frisse vrijdag

Allebei de filmpjes maakte ik vanmiddag toen ik een rondje met Paule wandelde. 

De meeuwen waren uitbundig aan het badderen, erg leuk om te zien en moeder meerkoet laat haar jongen zien hoe ze een maaltijd bij elkaar kunnen rapen, denk ik. Ik durf nu niets meer met zekerheid te zeggen na gisteren en zeker niet wat voor soort meeuwen het zijn.

Ik heb mijn portie buitenlucht wel gehad vandaag.

Na mijn ochtendrondje was het wachten op de bestelde jasjes, want het was me inmiddels wel duidelijk geworden dat het niet slim is met een felrood jasje vogels te gaan spotten. Ik besloot om er nog iets groens bij te nemen, dus gistermiddag bestelde ik er een stuk of vier van wat ik ongeveer wilde, dat wist ik al precies.

De eerste die ik uit pakte was goed, precies wat ik in gedachten had, maar ja toch ook nog even de andere uitgepakt, maar nee die waren het niet. Netjes weer terug in de zak, doos dicht, retour aangemeld en op de fiets naar Dreischor gebracht, daar is een DHL punt. Betalen doe ik pas als de retouren verwerkt zijn.

Onderweg ook de andere korte broek die ik niet wilde bij een Post NL punt afgegeven, daar krijg ik het geld van terug, dat duurt anderhalve week. Voor mij is dit de makkelijkste manier van winkelen.

Ik deed dit allemaal op de fiets, als het wat warmer is doe ik dat in mijn rode jasje, dan val ik goed op. Op vogeljacht ga ik dan in mijn groene....

Thuisgekomen een kopje thee en daarna nog een rondje met het hondje.

Alles bij elkaar zo'n 23 km frisse lucht, want fris was het nog best.

Ria Vrijdag 07 Mei 2021 at 4:29 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

twee reacties

Jan K. alias Afanja

Vooral he5t tweede filmpje is erg leuk met die jonkies. Het eerste filmpje is helaas wat overbelicht in het felle zonlicht van dat moment.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-05-’21 19:34
Sjoerd

Vooral die meerkoetjes hebben het zwaar. Zelfs een meeuw wil er wel eens ene verschalken… En fris is het nog steeds.

Sjoerd, (URL) - 08-05-’21 08:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.