Na de regen

Heel koud nog vanmorgen en er kwamen buien aan op de radar, dat kunnen we allemaal zien tegenwoordig, dus ik pakte de bezem en ging aan het vegen in plaats van een wandeling. Ook weleens leuk en ook goeie ochtendgymnastiek. Er valt op het ogenblik allemaal rommel uit de boom van de buurvrouw, het was best nodig. En morgen mooi weer dus dan kunnen we buiten zitten..

Daarna even een tijdje bezigheden op de pc.

De tekening op de foto en de wijde wereld  in. 

Ik heb wel niets in gedachten als ik begin, maar op een bepaald moment kan je iets wel gaan sturen natuurlijk. Deze heeft voor mij iets met zien en praten en de handen die dat juist niet afdekken.

Toen het vanmiddag droog werd ging ik nog lekker even de polder in, alls bij elkaar werd het toch nog negen kilometer en gezellig een stukje opgelopen met een dorpsgenoot.

Op weg naar huis kwam ik het vinkje tegen, ik zag gelijk duidelijk dat het een vinkje was en geen vlaamse gaai, ook al had ik mijn bril niet op.

Ria Zaterdag 08 Mei 2021 at 7:21 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Ellen

Wat heeft dat vinkje veel kleuren. Zie ze hier wel in de tuin maar niet zo kleurig. Volgens mij heeft hij/zij het ook koud aan het verenkleed te zien. Zal is gaan googlen of er meerdere soorten van zijn.

Ellen, - 08-05-’21 20:08
ria

Ik denk dat het een jong is misschien. Irene weet het vast. Of anders Judith als ze komt kijken.

ria, (URL) - 08-05-’21 20:40
Sjoerd

Nu maar hopen op eens een lekker warme dag… Die hebben we nodig.

Sjoerd, (URL) - 09-05-’21 09:01
Jan K. alias Afanja

Die tekening doet me wat denken aan ‘horen, zien & zwijgen’.
Het vinkje staat er mooi kleurig en scherp op.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-05-’21 20:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.